Välkommen till oss!

Hos Tandvården Sjöborren får du kompetent tandvård i en rofylld miljö med havsutsikt. Vi erbjuder dig ett vänligt och personligt omhändertagande där dina önskemål och behov tas tillvara av oss. För oss är det viktigt att du som patient ska finna kraft i ditt leende, uppleva lycka och livsglädje! 


För att du och din familj ska kunna pussla ihop vardagen tar vi gärna emot hela familjen och vi har plats för nya patienter.


Från 1 november 2019 tog tandläkare Pia Ericsson över kliniken. Pia är även utbildad till flyg- och dyktandläkare och vi fortsätter att erbjuda tand och käkundersökning av submarin och flygande personal.


Hos oss finns även tandhygienist Anne Weding Andersson, tandsköterskorna Eva Samuelsson och Lena Pettersson som tar hand om dig och dina tänder. 


Välkommen till oss!

Boka tid online
 

Öppettider

Måndag
07:20-17:00
Tisdag
07:20-17:00
Onsdag
07:20-16:00
Torsdag
07:20-16:00
Fredag
07:20-11:00

Stängt fredag jämna veckor.

Använd munskydd

Vi ber er visa omtanke och använda munskydd vid besök på vår mottagning. Vi uppmanar även att alltid följa Folkhälsomyndigheternas rekommendation och att munskydd inte ska ersätta de grundläggande rekommendationerna för att hindra smittspridning av covid-19. Så som:

  • Stanna hemma vid symtom.
  • Håll avstånd.
  • Ha en god handhygien.
  • Umgås endast i en mindre krets.
  • Undvik situationer med trängsel.
  • Tillsammans skapar vi trygghet för alla.

Hitta hit

Köpmansgatan 32
456 61 Hunnebostrand

Se större karta