Personal

Det är oss du möter här på mottagningen!

Bilder på personalen

Bild: Mats Christiansen, klinikchef & leg. tandläkare

Mats Christiansen, klinikchef & legitimerad tandläkare

Mats är utbildad vid Odontologiska fakulteten i Malmö och har flera diplomutbildningar i oral kirurgi, implantatkirurgi och implantatprotetik. Han har drivit remisskliniker i England och Danmark i 14 år och föreläser regelbundet nationellt och internationelllt inom implantat och digital tandvård. Hög kvalité och ett gott omhändertagande är viktigt för Mats.

Bild: Camilla Göthberg

Camilla Göthberg, legitimerad tandläkare

Camilla är utbildad vid Odontologiska fakulteten i Malmö och har flera års erfarenhet av både vuxen- och barntandvård. Hon är en mycket lugn och metodisk tandläkare som strävar efter att skapa en harmonisk och trygg miljö för alla patienter. Noggrannhet och omhändertagande är av högsta vikt i Camillas arbete.

Bild: Caroline Ekman

Caroline Ekman, legitimerad tandhygienist

Caroline är utbildad vid Odontologiska fakulteten i Malmö och vår senaste tandhygienist.

Bild: Annika Dahlman

Annika Dahlman, legitimerad tandläkare

Annika är utbildad vid Odontologiska fakulteten i Malmö och började arbeta i Folktandvården Halland efter tandläkarexamen 1986. Har sedan 1995 varit verksam inom den privata tandvården i Sjöbo, Tomelilla och Ystad. Har en bred erfarenhet av allmäntandvård och ett stort intresse för att hitta individuella lösningar på patienters tandvårdsbehov. Vill skapa en avslappnad miljö där patienten kan känna sig otvungen och trygg. Man skall våga skratta och le i tandläkarstolen!

Bild: Madeleine Vägnelid

Madeleine Vägnelid, legitimerad tandläkare (föräldraledig)

Madeleine är utbildad vid Odontologiska fakulteten i Göteborg. Med noggrannhet och kontinuitet vill hon skapa trygga patientmöten. Madeleine trivs med att lägga lite extra energi på de små detaljerna för att nå ett förstklassigt slutresultat. Fokus ligger alltid på individen och att denna lämnar mottagningen med sina förväntningar uppfyllda.

Bild: Ylva

Ylva, legitimerad tandläkare

Ylva är utbildad vid Odontologiska fakulteten i Malmö och vårt senaste tillskott av tandläkare. Hon kommer senast från PTJ Dental i Ystad, och är en lugn och behaglig tandläkare som är mycket uppskattad av våra tandvårdsrädda patienter.

Bild: Hanna Bjelvér

Hanna Bjelvér, legitimerad tandhygienist

Hanna är legitimerad tandhygienist. Hon har arbetat inom den privata sektorn i Sjöbo i 10 år. Hon är en kunnig och oerhört noggrann tandhygienist, som tillsammans med tandläkarna på kliniken gör allt för att ge patienten så bra vård som möjligt.

Bild: Anna

Anna, receptionist

Anna är vårt ansikte utåt! Ni hittar henne i receptionen och är förmoligen den första du kommer i kontakt med på kliniken. Hon hälsar dig välkommen när du kommer på besök, svarar i telefon när du ringer, bokar tider och sköter administrationen på kliniken. Lugn och med ett stort ordningsinne!

Bild: Madeleine

Madeleine, kliniksamordnare & tandsköterska

Madeleine är utbildad tandsköterska på Milnerskolan i Kristianstad 1993. Hon är kliniksamordnare och håller många bollar i luften. Madeleines mål är att ge patienterna den bästa kvalitativa vård och service som bara går att uppnå. Madeleine är en frisk fläkt som älskar ordning och reda. Hon tycker att det är viktigt att trivas och ha kul på jobbet för att kunna bemöta varje patient med glädje och energi!

Bild: My

My, tandsköterska

My är tandsköterska och tar sig an alla utmaningar med ett leende.

Bild: Camilla

Camilla, tandsköterska

Camilla är utbildad tandsköterska och hennes specialintresse är implantat och kirurgi. Camilla tycker att det bästa med hennes yrke är kontakten med människor. Hennes mål är att alltid ge patienten en bra upplevelse och en god service i tandläkarstolen.

Bild: Tiffany

Tiffany, tandsköterska (föräldraledig)

Tiffany är utbildad tandsköterska. Hon studerade på yrkeshögskolan i Helsingborg och tog examen 2016. Som sköterska tycker Tiffany att det är viktigt att ha roligt på jobbet, och att alltid ha patienten i fokus. Detta märks i behandlingsrummet där hon gärna lägger en lugnande hand på axeln och är lätt att prata med.

Bild: Marigona

Marigona, tandsköterska

Marigona är utbildad tandsköterska och började på kliniken redan under utbildningen. Hennes mål är att alltid få en trivsam miljö inne på behandlingsrummet. Marigona är flexibel, glad, lättsam och har ett öga för detaljer. Håller igång både patienter och personal med sin energi och humor!

Bild: Susanne

Susanne, tandsköterska

Susanne är utbildad tandsköterska sedan drygt 20 år tillbaka. Gick sin utbildning på Vårdhögskolan i Lund. Arbetat många år på en liten klinik i Veberöd. Sedan i maj 2019 har vi haft glädjen att ha henne i vårt team. Susanne är en stor tillgång med sin långa erfarenhet inom delegerad tandvård och med glatt humör blir patienterna väl omhändertagna.

Bild: Cecilia

Cecilia, tandsköterska

Cecilia är utbildad tandsköterska från yrkeshögskolan i Malmö och tog examen 2020. För Cecilia är det viktigt att alla patienter känner sig trygga och hörda i behandlingsrummet och att de lämnar mötet med ett leende på läpparna. Cecilia sträcker även gärna fram en lugnande hand, vilket ofta uppskattas av den tandvårdsrädde.

Bild: Bente

Bente, lokalvårdare

Bente är vår eminenta lokalvårdare, som ser till att våra lokaler är rena och snygga varje dag. En förutsättning för att kunna bedriva kvalitativ och seriös vård.