Välkommen till Väsby Rehab

Vi söker arbetsterapeut! 


Vi söker nu ytterligare en arbetsterapeut till vårt kompetenta team. Vi är ett sammansvetsat och positivt gäng på 18 personer som arbetar i trivsamma lokaler. Hos oss får du jobba med kollegor som har både bred och lång erfarenhet vilket bidrar till stöd och mentorskap. Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som lockas av de möjligheter och den variation som det innebär att arbeta inom primärvård. Låter detta intressant? Klicka HÄR för att läsa mer. 


Inom hälso och sjukvård gäller fortfarande att stanna hemma vid sjukdom, kravet på att använda munskydd är borttaget.


Vaccination


Alla som arbetar på Väsby Rehab är fullvaccinerade mot covid. Vi uppmanar alla våra patienter att göra detsamma.


Tillsammans skapar vi trygghet för alla!


Förändring av Patientavgifter 2024


Ett besök hos oss kommer från och med 1 januari 2024 kosta 275 kronor.


Gränsen för frikort kommer höjas från och med 1 januari 2024 till 1400 kronor.


För mer information gå in på 1177.


 


Telefon och videobesök


Vi har nu möjlighet att göra både telefonbesök och videobesök! Önskar du ett sådant, kontakta din fysioterapeut, arbetsterapeut, kiropraktor eller dietist för att boka in detta. Du kan även kontakta oss på telefon 08-124 050 50, alternativt via Mitt PTJ.


Mottagningen har öppet som vanligt för dig som önskar komma till oss.


 


Information gällande friskvårdsträning/träningskort


För dig som haft kontakt med oss tidigare finns möjligheten att köpa träningskort. 


Måndag, onsdag, fredag 8.00-10.00 


Måndag, onsdag 15.00-17.00


 


Kostnad för sent återbud/uteblivet besök.


Fr.o.m. 1 september 2020 höjdes avgiften till 400 kr för besök som avbokas senare än 24 timmar innan din bokade tid och för uteblivna besök.


För att lämna återbud ring 08-124 050 50 knappval 1 eller skapa ett ärende på MittPTJ eller 1177.se. Det går att lämna meddelande dygnet runt.


För mer info se länk: https://vardgivarguiden.se/nyheter/2020/april/uteblivet-besok-i-varden-kostar-400-kronor-fran-den-1-september/


Inlagt 20230502


 


Väsby Rehab är en mottagning inom Praktikertjänst. Här arbetar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kiropraktor, dietister och receptionist. Vi har lång erfarenhet av rehabilitering och behandlar efter de senaste forskningsrönen.


Vi har avtal med Region Stockholm vilket innebär att vi har samma avgifter som den regionsdrivna vården. Uteblivna besök samt sena återbud debiteras. Till oss är du välkommen med eller utan remiss.


 

Kontakt