Välkommen till Väsby Rehab

Bassängträning under sommaren


Vi kommer att förlänga våra bassänggrupper under sommaren på måndagar, onsdagar och fredagar. Individuella badtider kommer att finnas på tisdagar och torsdagar. Kontakta din fysioterapeut vid intresse.


Öppettider under sommaren   


Från vecka 27 till vecka 32 gäller sommartider på mottagningen. Öppettiderna kommer då att vara 8.00-16.00 måndag - torsdag och 8.00-12.00 fredag.


Under sommaren gäller tillfälliga öppettider enligt följande:


måndag 8.00-18.00


tisdag och onsdag 8.00-16.00


torsdag 8.00-17.00


fredag 8.00-12.00


Friskvård på träningskort har öppnat för dig under 70 år.


Du som är under 70 år och önskar komma och träna på mottagningen kan göra detta genom att köpa månadskort. Träningstiderna som gäller är varje förmiddag mellan 8.00-12.00.


Uppdaterade rekommendationer 


Med hänsyn till de rekommendationer som finns från Folkhälsomyndigheten avråder vi samtliga patienten som är 70+ från att komma till mottagningen.   


Telefonbesök!


Om du inte har möjlighet att komma till oss under dessa Coronatider kan du kontakta oss för distansbesök på telefon. Detta gäller dig som redan är patient hos oss och kan innefatta bedömning, rådgivning, uppföljning eller fortsatt planering


Kontakta oss på telefon 08-124 050 50 alt i kontaktformuläret på vår hemsida.


Mottagningen har öppet som vanligt för dig som önskar komma till oss.


OBS! Inställda grupper


För att skydda våra äldsta och sköraste patienter har vi beslutat att ställa in följande grupper fr.o.m. 16/3 och framåt på obestämd tid.  • Samtliga handgrupper

  • Samtliga seniorgrupper (måndagar 13.00, onsdagar 11.00 och fredagar 11.00)

  • Neurogrupper onsdagar 14.00, torsdagar 13.30 och fredagar 13.00


Övrig verksamhet pågår som vanligt tillsvidare. Vi bevakar och följer direktiv från myndigheterna. 


Bassänggrupperna kör som vanligt fr.o.m. måndag eftermiddag den 16/3


Viktig information angående Cornaviruset! 


Om du har symtom på luftvägsinfektion som exempelvis hosta, snuva, feber eller halsont ska du avstå från planerad behandling. Avbokning sker på 08-12405050. Avbokningar med kort varsel debiteras ej. 


Praktikertjänst följer utvecklingen och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.


Axelgrupp


Vi har startat en axelgrupp för dig som behöver träna upp styrka, rörlighet och funktion i axeln. Gruppen kommer att gå varje tisdag mellan 16.10-16.40. Vid intresse, säg till i receptionen.


Ny klippkortstid i bassängen


Fr.o.m 13/1 har vi infört en till klippkortstid i bassängen. Ny tid är måndagar 15.00-15.30. Vid intresse meddela detta i receptionen.


Grupper och föreläsningar


Våra grupper och föreläsningar är i full gång, för mer info klicka vidare på Utbildning.


Letar du eller din förening efter lediga bassängtider?


Vi har nu lediga tider för att hyra bassängen på kvällstid. Vid intresse kontakta Lotta på mail: ann-charlotte.dahlberg@ptj.se


Behöver du träna på att slappna av?


Vi har nu startat en avslappning-/qigonggrupp på mottagningen. Intresserad? Hör av dig till receptionen, din fysioterapeut eller ring 08 124 05050 på bokningstiden som är dagligen mellan 11-12. Väsby Rehab är en mottagning inom Praktikertjänst. Här arbetar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kiropraktor, dietist och receptionist. Vi har lång erfarenhet av rehabilitering och behandlar efter de senaste forskningsrönen.


Vi har avtal med Stockholms läns landsting vilket innebär att vi har samma avgifter som den landstingsdrivna vården. Uteblivna besök samt sena återbud debiteras. Till oss är du välkommen med eller utan remiss.


 

Kontakt