Välkommen till Väsby Rehab

Kostnad för sent återbud/uteblivet besök ändras fr.o.m. 1 september 2020


Fr.o.m. 1 september 2020 höjs avgiften till 400 kr för besök som avbokas senare än 24 timmar innan din bokade tid och för uteblivna besök.


För att lämna återbud ringer du 08-124 050 50 och väljer knappval 4. Det går att lämna meddelande dygnet runt.


För mer info se länk: https://vardgivarguiden.se/nyheter/2020/april/uteblivet-besok-i-varden-kostar-400-kronor-fran-den-1-september/


Välkommen höst!


Höstterminen är igång från vecka 34 med några ändringar jämfört med tidigare.  • Du som är under 70 år kan som vanligt köpa träningskort på mottagningen, du som är 70+ har fortsatt inte möjlighet att köpa träningskort tills rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten ändras. 

  • Bassänggrupperna har färre platser, det blir därför ännu viktigare att du lämnar återbud om du inte kan närvara så att någon annan kan ta din plats.


Friskvård på träningskort har öppnat för dig under 70 år.


Du som är under 70 år och önskar komma och träna på mottagningen kan göra detta genom att köpa månadskort. Träningstiderna som gäller är varje förmiddag mellan 8.00-11.00 samt måndag och onsdag eftermiddag mellan 15.00-17.30.


Rådande rekommendationer angående Covid-19


Med hänsyn till de rekommendationer som finns från Folkhälsomyndigheten avråder vi samtliga patienten som är 70+ från att komma till mottagningen.   


Telefonbesök!


Om du inte har möjlighet att komma till oss under dessa Coronatider kan du kontakta oss för distansbesök på telefon. Detta gäller dig som redan är patient hos oss och kan innefatta bedömning, rådgivning, uppföljning eller fortsatt planering


Kontakta oss på telefon 08-124 050 50 alt i kontaktformuläret på vår hemsida.


Mottagningen har öppet som vanligt för dig som önskar komma till oss.


OBS! Inställda seniorgrupper


För att skydda våra äldsta och sköraste patienter har vi beslutat att ställa in seniorgrupperna på obestämd tid. Detta gäller samtliga seniorgrupper, d.v.s. måndagar 13.00, onsdagar 11.00 och fredagar 11.00.


Övrig verksamhet pågår som vanligt tillsvidare. Vi bevakar och följer direktiv från myndigheterna. 


Viktig information angående Cornaviruset! 


Om du har symtom på luftvägsinfektion som exempelvis hosta, snuva, feber eller halsont ska du avstå från planerad behandling. Avbokning sker på 08-12405050. Avbokningar med kort varsel debiteras ej. 


Praktikertjänst följer utvecklingen och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.


Axelgrupp


Vi har startat en axelgrupp för dig som behöver träna upp styrka, rörlighet och funktion i axeln. Gruppen kommer att gå varje tisdag mellan 16.10-16.40. Vid intresse, säg till i receptionen.


Grupper och föreläsningar


Våra grupper och föreläsningar är i full gång, för mer info klicka vidare på Utbildning.


Letar du eller din förening efter lediga bassängtider?


Vi har nu lediga tider för att hyra bassängen på kvällstid. Vid intresse kontakta Lotta på mail: ann-charlotte.dahlberg@ptj.se


Behöver du träna på att slappna av?


Vi har nu startat en avslappning-/qigonggrupp på mottagningen. Intresserad? Hör av dig till receptionen, din fysioterapeut eller ring 08 124 05050 på bokningstiden som är dagligen mellan 11-12. Väsby Rehab är en mottagning inom Praktikertjänst. Här arbetar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kiropraktor, dietist och receptionist. Vi har lång erfarenhet av rehabilitering och behandlar efter de senaste forskningsrönen.


Vi har avtal med Stockholms läns landsting vilket innebär att vi har samma avgifter som den landstingsdrivna vården. Uteblivna besök samt sena återbud debiteras. Till oss är du välkommen med eller utan remiss.


 

Kontakt