Välkommen till Väsby Rehab

 


Axelgrupp


Vi har startat en axelgrupp för dig som behöver träna upp styrka, rörlighet och funktion i axeln. Gruppen kommer att gå varje tisdag mellan 16.10-16.40. Vid intresse, säg till i receptionen.


Ny klippkortstid i bassängen


Fr.o.m 13/1 har vi infört en till klippkortstid i bassängen. Ny tid är måndagar 15.00-15.30. Vid intresse meddela detta i receptionen.


Grupper och föreläsningar


Våra grupper och föreläsningar är i full gång, för mer info klicka vidare på Utbildning.


Letar du eller din förening efter lediga bassängtider?


Vi har nu lediga tider för att hyra bassängen på kvällstid. Vid intresse kontakta Lotta på mail: ann-charlotte.dahlberg@ptj.se


Behöver du träna på att slappna av?


Vi har nu startat en avslappning-/qigonggrupp på mottagningen. Intresserad? Hör av dig till receptionen, din fysioterapeut eller ring 08 124 05050 på bokningstiden som är dagligen mellan 11-12. Väsby Rehab är en mottagning inom Praktikertjänst. Här arbetar fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kiropraktor, dietist och receptionist. Vi har lång erfarenhet av rehabilitering och behandlar efter de senaste forskningsrönen.


Vi har avtal med Stockholms läns landsting vilket innebär att vi har samma avgifter som den landstingsdrivna vården. Uteblivna besök samt sena återbud debiteras. Till oss är du välkommen med eller utan remiss.


 

Kontakt