Osynlig tandställning

Är du redo för ett leende som kommer förvandla ditt utseende? Invisalign är det bästa sättet att förvandla sitt leende på, utan att det stör i vardagen.

Invisalign, osynlig tandreglering

En behandling med Invisalign består av ett antal nästan osynliga, avtagbara skenor som du byter ungefär varannan vecka till nästa uppsättning skenor. Varje skena är tillverkad just för dina tänder. När du byter dina skenor kommer dina tänder flyttas bit för bit – för varje dag som går – tills de når den positionen som blir den bästa för dig. Efter avslutad behandling får du ett vackert och friskt leende.

Det är aldrig för sent att njuta av fördelarna med rakare tänder både estetiskt och funktionellt. Hos oss på Tandläkarhuset Pronova utför vi Invisalign-behandling för patienter som vill förändra sina sneda tänder på ett diskret och bekvämt sätt.

Vi scannar dina tänder med en 3D-scanner och en virtuell behandlingsplan skapas av Align Technology. Du kan sedan se hur dina tänder kommer röra sig, steg för steg, under behandlingen. Du ser redan i förväg hur dina tänder kommer se ut när behandlingen är färdig. Dina genomskinliga skenor skräddarsys och framställs för dig personligen. Varje uppsättning skenor är speciellt utformad för att gradvis flytta tänderna och används i ungefär två veckor i 22 timmar om dagen. Exakta behandlingstider varierar beroende på patientens tandregleringsbehov.