Välkommen!

 

Välkommen till oss!

Vi är ett sammansvetsat team som består av två legitimerade tandläkare, fyra tandsköterskor och en tandhygienist. 

Vårt mål är att alltid kunna ge dig den bästa och senaste vården i en ansvarsfull, respekterad och trevlig/stressfri miljö. Detta gör vi genom att kontinuerligt vidareutveckla och utbilda oss på det senaste inom tandvården. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med både barn och vuxna samt patienter som är tandvårdsrädda.

Vår mottagning är belägen centralt i Helsingborg och har genomgått en omfattande ombyggnation och renovering samt att  vi dessutom uppgraderat och investerat i ny utrustning som tex digital scanning, digital röntgen samt X-Guide (guidad kirurgi). Kliniken ni möter är modern och högteknologisk och vi strävar ständigt för att utveckla verksamheten.

Vi samarbetar med tandtekniker i Sverige och vi har noggrant valt ut dem för ett mer hållbart samhälle och för att ge dig den bästa kvalitén av tandersättningar som är tillverkade av godkända material.

Vi älskar vårt yrke och för oss är det viktigt att du alltid känner dig trygg och välkommen hos oss. Hos oss är alla välkomna, både vuxna och barn.

Följ oss gärna i vår vardag på vår instagram teamqvarnstrom_enstrom

Mer om oss

Våra behandlingar

 


Våra behandlingar

Kosmetisk tandvård, reparativ tandvård, förebyggande tandvård, bettskenor, implantatbehandlingar och kirurgi. Vi utför även estetisk tandreglering.


Oavsett vilken behandlingsform som är aktuell för dig så kan du räkna med högsta kvalité.

Mer om våra behandlingar

Bli patient hos oss

Kontakta oss

Kontakta oss


Drottninggatan 62
252 21 Helsingborg

Telefon: 042-143330