Om oss

Hos oss blir du omhändertagen av tandläkare Mathilda Qvarnström och Amna Enström.

Vi är ett sammansvetsat team som består av två legitimerade tandläkare, fyra tandsköterskor och en tandhygienist. 

Vårt mål är att alltid kunna ge dig den bästa och senaste vården i en ansvarsfull, respekterad och trevlig/stressfri miljö. Detta gör vi genom att kontinuerligt vidareutveckla och utbilda oss på det senaste inom tandvården. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med både barn och vuxna samt patienter som är tandvårdsrädda.

Vår mottagning är belägen centralt i Helsingborg och har genomgått en omfattande ombyggnation och renovering samt att  vi dessutom uppgraderat och investerat i ny utrustning som tex digital scanning, digital röntgen samt X-Guideâ (guidad kirurgi). Kliniken ni möter är modern och högteknologisk och vi strävar ständigt för att utveckla verksamheten.

Vi samarbetar med tandtekniker i Sverige och vi har noggrant valt ut dem för ett mer hållbart samhälle och för att ge dig den bästa kvalitén av tandersättningar som är tillverkade av godkända material.

Vi älskar vårt yrke och för oss är det viktigt att du alltid känner dig trygg och välkommen hos oss. Hos oss är alla välkomna, både vuxna och barn.

Följ oss gärna i vår vardag på vår instagram teamqvarnstrom_enstrom

Vi som jobbar här

Bild: Mathilda

Mathilda Qvarnström, tandläkare och verksamhetschef

Jag älskar att få arbeta både praktiskt och med människor. Jag drivs av att få skapa något som är vackert och som ger glädje. Mitt hjärta slår lite extra för de som är rädda för att gå till tandläkaren och möjligheten att få hjälpa dem att klara av det de inte trodde vara möjligt. Mitt specialintresse är att ersätta förlorade tänder med Implanat. Jag gör guidad kirurgi som innebär att jag får kombinera min kärlek för kirugi med min kärlek för teknik och datorer. Utbildad på Malmö Tandläkarhögskola och färdig 2014.

Bild: Amna

Amna Enström, tandläkare

Jag har sedan examen 2010 fått möjligheten att få arbeta med det bästa jag vet, att skapa en god relation och förtroende med mina patienter samt erbjuda optimal tandvård. Jag har en bred kompetens inom allmäntandvård och har både föreläst inom akuttandvård samt arbetat på jourklinik. Jag finner en stark passion för tandreglering, estetisk tandvård och tandvårdsrädda patienter. Min drivkraft är att du ska känna dig trygg hos mig och att jag hjälper dig att återfå den naturliga bettets form och funktion utifrån dina behov och önskemål.

Bild: Nora

Nora, tandhygienist

Vi välkomnade vår nya hygienist Nora förra våren. Hon har snabbt blivit väldigt omtyckt. Vi garanterar att hon är både snäll och nätt på handen.

Bild: Nathalie

Nathalie, tandsköterska

Jag bodde efter gymnasiet några år i soliga Los Angeles och arbetade sedan till sjöss men kände att det behövdes en mer stabil grund att stå på. Började studera till tandsköterska 2013 och insåg snabbt att det var rätt för mig. Idag är jag jätteglad och tacksam över mitt yrkesval, och jag älskar mitt arbete och mina kollegor på kliniken.

Bild: Sandra

Sandra, tandsköterska

Innan jag tog min tandsköterskeexamen 2015 arbetade jag flera år i hotellbranschen. Tandsköterskeyrket är för mig väldigt givande. Jag älskar vården och servicen jag får ge och alla människor jag möter varje dag. Är stolt över vår klinik och har förmånen att arbeta med professionella, kunniga och glada kollegor som liksom jag älskar sitt yrke.

Bild: Emily

Emily, tandsköterska

Jag är stolt tandsköterska med frisörutbildning i bagaget samt att jag arbetat inom serviceyrket många år. Efter examen 2016 blev det en självklarhet för mig att arbeta som tandsköterska hos Mathilda och Amna. Det är med glädje att få jobba med ett sånt underbart gäng vilket gör dagarna mycket roligare. Vidare brinner jag för att assistera vid kirurgiska ingrepp och när jag får arbeta delegerat. Det blir många hjärtliga skratt i vårt team och med våra patienter, en go’ stämning helt enkelt.

Bild: Lina

Lina, tandsköterska

Jag tog tandsköterskeexamen 2021 efter några års arbete inom vården. Jag fick äran att jobba kvar på min praktikplats där jag utvecklas varje dag. Jag trivs oerhört bra på kliniken med mina underbara kollegor.