Kontakta oss

Boka tid

För er som har en pågående kontakt med oss, ring på 08-128 323 00. För övriga krävs remiss, förutom barn 0-6 månader som kan ringa oss för en läkartid samma dag, se nedan. För att förnya recept eller få hjälp med intyg och journalkopior kan du kontakta oss digitalt via 1177, se nedan.

OBS! Om du vill boka tid till lättakuten (endast barn 0-6 månader) behöver du ringa till oss. Notera att lättakuttider är framför allt avsedda för barn upp till 6 månader.

1177 Vårdguidens e-tjänster

  1. Logga in på 1177 med mobilt Bank ID
  2. Agera ombud för ditt barn (lägg till och klicka på barnet)
  3. Hitta och lägg till mottagning "Stockholm KIDS City BUMM"
  4. Välj någon av tillgängliga tjänster
  • Förnya recept
  • Se bokad tid
  • Beställa intyg
  • Beställning av hjälpmedel

Avboka tid

Kontakta oss så snart som möjligt om tiden inte passar på 08-128 323 00. Återbud kan lämnas dygnet runt.

Avbokning måste ske senast 24 timmar före besöket. Uteblivna besök och återbud mindre än 24 timmar innan besöket debiteras med 400 kr (+50 kr administrationsavgift) för besök till läkare, psykolog och sköterska. Avbokning av en lättakuttid skall ske senast fyra timmar innan besöket.

När vi har stängt

När vi har stängt hänvisar vi dig att ringa 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112. Hitta din närmaste närakut i Stockholmsområdet här.

Vi har en sammanhållen journalföring – det gör din vård säkrare

Sammanhållen journalföring ger bättre och säkrare vård. Den gör att du som patient inte behöver upprepa din sjukdomshistoria vid varje nytt vårdtillfälle. Det underlättar också för vården om du kommer in akut, då den behandlande läkaren har en större möjlighet att ge dig rätt vård snabbare om de har tillgång till din journal. Läs mer här.

Hitta hit

Besöksadress
Brahegatan 49,
114 37 Stockholm

Tunnelbana
Röd linje till STADION, uppgång Valhallavägen.

Buss
Nr 1, 4, 54, 55, 67 och 72 stannar inom 500 m från mottagningen.

Parkering
Det finns några parkeringsplatser inklusive handikapparkering utanför mottagningen på Brahegatan. På Valhallavägen i allén finns fler parkeringsplatser. På dagtid kan det vara klurigt med lediga P-platser så var ute i god tid.