Välkommen!

Vårdcentralen ligger i ett lummigt område alldeles intill Svedmyras tunnelbanestation. Vårt uppdrag är att bedriva primärvård och hemsjukvård för ett område som omfattar ca 20 000 personer och som sträcker sig från Gullmarsplan i norr till Stureby i söder.

Vi står för helhetssyn, närhet, kvalitet och kontinuitet. Hit kan du vända dig för de flesta hälso-och sjukvårdsproblem som inte kräver sjukhusets resurser. Vi har ett väl upparbetat samarbete med övriga specialistläkare och andra vårdinstanser och vid behov remitterar vi dig dit.

Vi erbjuder även läkarbedömning via videomöte; bokning sker via din husläkare och när det är dags loggar du in dig på Stureby VC -appen och följer instruktionerna där.

 

Bild

AdobeStock_480845992.jpeg

1177

 

1177_rgb_ny2022.png

1177

Här kan du på ett enkelt och säkert sätt kontakta vården - dygnet runt. Du kan till exempel ställa en fråga, boka och omboka tid, förnya recept m.m.

1177

Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015

iso_14001 redigerad.png

 

Miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015

Det betyder att vi har ett strukturerat miljöarbete med tydliga mål- och uppföljningar. Resultatet blir en minskad belastning på miljön genom klok läkemedelsförskrivning, utfasning av farliga kemikalier och en hållbar resursanvändning.

Hbtq-diplomerad 2016!

hbtq_logga_puff.png

Hbqt-diplomerad

På Stureby Vårdcentral vill vi att alla ska känna sig välkomna oavsett sexuell läggning och könstillhörighet och därför har samtliga i personalen genomgått utbildning för HBTQ-diplomering.

Hbtq-diplomerad