Jobba hos oss

Är du nyfiken på ett spännande arbete på en riktigt fin arbetsplats med gott rykte och fantastiska arbetskamrater? Läs mer här om våra lediga tjänster!

 

Allmänspecialist sökes till Surahammars Vårdcentral

Specialistläkare
Kommun: Surahammar
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tills vidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Specialistläkare -  erfarenhet efterfrågas

Om jobbet

 Är du nyfiken på ett spännande arbete på en riktigt fin arbetsplats med gott rykte och fantastiska arbetskamrater? Vårdcentralen ligger i nya fräscha lokaler centralt i Surahammar, endast 20 minuter från Västerås. Gratis parkering precis utanför dörren, samt mycket nära till buss och tåg. Vi har 8.950 listade patienter, fem fasta familjeläkare, ST- och AT-läkare och alla övriga professioner som finns på en vårdcentral. Vi samarbetar med Hälsobolagets fysioterapeuter som ligger vägg i vägg, där det också finns ett nytt fint gym samt ett mysigt café.

Hos oss får du ett varierande arbete med planerade och akuta mottagningstider, arbete i team, smidig och enkel kontakt med kommun och hemsjukvård, rond av SÄBO, BVC läkarmottagning samt handledning av AT och ev ST. Vi är flexibla när det gäller dom olika delarna och är öppna för att diskutera dina önskemål kring tjänstens upplägg. Tidböckerna är uppbyggda utefter vår verksamhet, med gott om administrativ tid där du har stor möjlighet att själv påverka hur din dag ska se ut. Vi är inte främmande för att prova nya arbetssätt som förbättrar flöden och arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Specialist i allmänmedicin. Du ska behärska svenska i tal och skrift. Som person är du trygg i dig själv, har ett gott bemötande mot patienter och personal, är effektiv och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du har gott omdöme och tycker om teamarbete. Du är prestigelös och kommunicerar på ett tydligt sätt. Arbetstiden kan diskuteras. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om Praktikertjänst

Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100.


Om anställningen
Lön:
Månadslön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor:
40 tim/vecka. Tillträde: enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning

 

Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Surahammar i Västmanlands län.
Arbetsgivaren
Praktikertjänst AB
Postadress
Praktikertjänst AB
Adolf Fredriks kyrkogata 9B
11137 Stockholm

Kontakt

Verksamhetschef Linda Ekendahl.

Linda.ekendahl@ptj.se