Fett Reducering

Den bästa metoden att gå ner i vikt är fortfarande diet och träning. Men Omorphia fett reducerings och "bodyshaping" teknologi  hjälper dig att gå ner snabbare, och tar dessutom hand om "problem områden" som kan vara svårt att träna bort. Färutom detta kommer cirka 20% av fettcellerna som behandlas av Omorphia att bli permanent förstörda vid varje behandling. Det betyder att det bli enklare för dig att bibehåller den nya snygga figur eller kroppsform du får fram.

En Omorphiabehandling består av tre steg:

1: Fettcellernas membran bryts sönder genom en ultraljudsprocess som kallas  kavitation . Den är helt säkert att genomföra när man använder Omorphia då den försiktigt suger in vävnaden i ett munstycke, i vilket det finns  två poler som genererar ultraljudet. De andra typerna av  vävnad kommer inte att bli insugna eller påverkas inte av behandlingen.

2: Massage och uppmjukning av frigjort fett och huduppstramning. Det handstycke som används levererer infraröd värmeenergi och radiofrekvens energi (för att strama upp huden och underliggande bindväv) och ger dessutom både en mekanisk och  en mjuk vakuum massage.

3: Diet och träning. Ditt ansvar!  Efter en Omorphiabehandling har du fått frigjort fett som ligger redo att brännas bort.  För att få ett bra resultat är det viktigt att man tränar lite mer än vanligt inom 12 timmar efter  att en behandling har utförts  (samma dag då man tränar bort ungefär 300 kalorier extra räcker).

 Det är också viktigt att ni minimerar ert intag av kolhydrater den dag ni får gjort en behandling. Kroppen kommer annars nästan alltid att välja att bränna bort kolhydraterna innan den börjar bränna bort de förstörda fettcellerna. Fettet kommer då att tas om hand av kroppen och byggas in på andra ställen i kroppen istället för att försvinna.

Vi rekommenderar att man bokar 10 behandlingar för att få ett optimalt behandlingsresultat. Behandling kan och bör ske  två gånger i veckan.

 10 behandlingar kostar 13 500 :- och varje behandling tar mellan 1½ och 2 timmar. Boka ett paket genom Caroline.