Tandblekning: Ness Lapovski och Gavin Manderson

Nya EU-regler innebär att, om man vill bleka sina tander, så måste man göra detta genom en klinik med en ansvarig legitimerad tandläkare. Detta gäller även för köp av blekgel som är starkare än 0,5%. Om du köper produkter på internet eller ute på stan så löper du alltid risken att köpa något som inte har effekt alls eller något som kan skada dig eller dina tänder.

Vi erbjuder två tandblekningssystem:

  • Laserblekning (bara på kliniken). Hela blekningen sker i behandlingstolen och du får skydd över de områden som inte skall blekas. Du är färdigbehandlad på en behandling, men får individuellt gjorda skenor som du kan underhålla resultatet med. Kostar 4.200:- och undersökning ingår om man genomför blekning.
  • Övervakad blekning med Opalescence produkter i individuella skenor (första blekningsbehandlingen på kliniken, och sedan bleker man färdigt hemma). Kostar 3.800:- och undersökning ingår om man genomför blekning
  • Vi har också snabb "whitening" om man bara vill fräscha upp lite grand och göra blekningen bara en eller ett par gånger. Denna kostar 150:- per behandling.