Kirurgi

Vår erfarna Kirurg Jan Hirsch utför all kirurgi på kliniken. Jan är verksam vid Sophiahemmet, Tumba Tandvårdscenter och Drottningkliniken i Göteborg.

Jan-Michaél Hirsch

Jan-Michaél Hirsch är tandläkare och specialist i käkkirurgi med utbildning i Sverige och England. Han grundade tidigt Specialistkliniken för Tandimplantat i Göteborg som senare övergick i Drottningkliniken. Jan-Michaél Hirsch har bland annat varit klinikchef för oralkirurgi i Göteborgs Stad, övertandläkare, lektor och adjungerad professor i käkkirurgi vid Göteborgs universitet samt verksamhetschef vid Akademiska sjukhuset i Uppsala och professor vid medicinska fakulteten i käkkirurgi. Han har även varit gästprofessor i Basel och Göteborg. Han har bedrivit omfattande forskning inom området munhålecancer, orsaker, diagnostik och behandling, samt utvecklat och infört moderna teknologier i den kirurgiska behandlingen.

Jan-Michaél Hirsch publicerat 125 artiklar inom området och hans forskning bidrog till att verksamheten vid Akademiska sjukhuset, plastik- och käkkirurgi, numer är riksspecialitet i Kraniofacial kirurgi. Jan-Michaél Hirsch har under många år även föreläst runt om i världen och är genom sina publikationer välkänd internationellt. I dag ägnar Jan-Michaél Hirsch mycket tid till forskning för att utveckla nya metoder för diagnostik av munhålecancer med bland annat automatiserad cytologisk diagnostik med artificiell intelligens. Parallellt med denna forskning arbetar Jan-Michaél Hirsch som käkkirurg inom privattandvård.

Det du inte visste om Jan är att han spelat bandy i Sirius pojklag i Uppsala och ishockey i näst högsta divisionen i Göteborg