Vår verksamhet

Vi är ett privat alternativ till den offentligt drivna vården. Vi ser fram mot att få erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalitet under förtroendefulla former.

Mer om oss

Allékliniken Sleipner är en vårdcentral centralt i Borås som startade 2009. Mottagningen är en verksamhet inom Praktikertjänst AB och ingår i Vårdvalet. Vår målsättning är att finnas tillhands när du behöver oss. Hos oss får du som patient kontinuitet och möjlighet att få en fast läkare.

Vi är flera specialister i allmänmedicin som har många års erfarenhet av sjukvård. Till mottagningen hör ett team av sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare.

Hos oss får du hjälp med vanliga sjukdomar, såväl akuta som kroniska. Vi erbjuder distriktsläkarmottagning, distriktssköteskemottagning, barnavårdscentral, diabetesmottagning, astma-/KOL-mottagning samt sårmottagning.

Lista dig hos oss

AdobeStock_270895587.jpeg

Lista dig hos oss

Vill du bli patient hos oss? Tryck på knappen nedan för att lista dig.

Lista dig

Samverkanspartners

hander-pa-varandra ratio.jpg

Samverkanspartners

Vi samarbetar med ett nätverk av vårdgivare såväl i Sleipnerhuset som utanför detta. Vi arbetar aktivt med kvalitets- och utvecklingsfrågor för att säkerställa bästa möjliga omhändertagande av våra patienter.

Mer om våra Samverkanspartners