Start

 

Vaccination covid-19

Nu vacinerar vi personer som har fyllt 18 år men tänk på att du måste ha fyllt 18 år innan du kan vaccineras. Personer under 18 år kommer att avbokas. 

Antalet bokningsbara tider är begränsat, de lediga tiderna kan snabbt ta slut. Om du inte hittar någon ledig tid att boka så återkom senare. Fler tider görs tillgängliga i takt med att vi får tillgång till mer vaccin. 

Två doser krävs med rätt intervall emellan. 

För Pfizer och Modernas vaccin ska det vara cirka sju veckor emellan. Du behöver själv planera för att kunna ta båda doserna hos samma vaccinatör. Om du vaccinerar dig hos oss kommer du få en tid för dos 2 cirka sju veckor senare. Du kan inte välja att ha ett kortare intervall då vi får vaccin för dos 2 sju veckor efter du fått din första spruta. 

Du kan boka, omboka och avboka tid via www.1177.se eller ringa oss på 0321-685400 

Tänk på att du ska ha med legitimation och bära kortärmat. Hälsodeklarationen fylls i på plats och vaccinationskortet ska med vid dos 2. 

 

Vi erbjuder Coronatest!

 För att få testa dig så behöver du starta en digital kontakt med oss via länken ovan. Provtagningen är kostnadsfri och alla är välkomna!

 

Fördelar med digital kontakt: 

• Du behöver inte vänta på att bli uppringd och kan kommunicera med oss när det passar dig – dygnet runt.
Vi svarar dig alltid inom två timmar när du tar kontakt med oss under chattens öppettider.
Chatten är asynkron, vilket innebär att du inte behöver vänta kvar på svar, du får ett sms när vi svarat dig. När du valt från en lista med kontaktorsaker kommer du får svara på ett formulär som ligger till grund för vår personals bedömning.


• Enklare ärenden kan hanteras helt digitalt och kräver inget fysiskt besök.
Exempelvis uppföljningar av provsvar, frågor kring pågående ärenden, viss remisshantering och hänvisning vidare när annan vårdgivare är mer relevant. 

 

OPT - Organiserad Prostatacancertestning.
Har du som är född 1970 fått ett brev om erbjudande att lämna ett PSA-prov så kan du göra det hos oss. Ta med dig brevet och anmäl dig i kassan. All övrig information får du i ditt brev.
Provtagningens öppettider: Mån - Tor 08:00 - 16:00 Fre 08:00 - 11:00

Coronavirus Covid-19

Kontakta oss via vår digitala tjänst Mitt PTJ om du har frågor gällande symtom på Coronaviruset. 

Har du inte bank-Id så får du ringa oss istället.  

Utanför våra öppettider så går det bra att ringa 1177. 

Ring 113 13 om du har andra allmänna frågor om Coronaviruset.