Välkommen hit!

Välkommen hit!

Vi är en privat vårdcentral inom Praktikertjänst AB som har avtal med Region Dalarna. Detta innebär att vi har samma uppdrag och samma besökspriser som den offentliga primärvården. Vi har det fulla primärvårdsuppdraget vilket innebär avtal med sjukgymnaster, arbetsterapeut, fotvårdsterapeut och KBT samtalsterapeut.

Hos oss finns fast anställd personal, allmänläkare och distriktssköterskor med mångårig erfarenhet inom primärvård. Vi erbjuder även barnavårdscentral, mödravård och barnmorskemottagning. Vi möter dig med empati, integritet, värme och kunskap.

Välkommen till oss!

Närbild barn som ler

Lista dig hos oss

telefon.jpeg

Lista dig hos oss


Du har rätt att själv välja vilken vårdcentral du vill tillhöra. I Dalarna tillämpas så kallad “passiv listning”. Det innebär att om du inte aktivt gör ett val, så är du automatiskt listad på landstingets vårdcentral, oftast den du bor närmast.

Du måste alltså göra ett aktivt val för att bli listad hos oss på Koppardalen som är en privat vårdcentral. Du är varmt välkommen!

Ett enkelt sätt att lista sig är via internet på 1177.se där du loggar in via mobilt bank-id.

Det går också att lista sig genom att fylla i två blanketter. Klicka på länken nedan för att skriva ut valblankett och medgivandeblankett (för att föra över din journal till oss). Fyll i, underteckna och skicka/lämna dem till oss i receptionen.

Har du någon kronisk sjukdom så anger du det på blanketten så att du kan kallas för uppföljning/årskontroll.

Ladda ner hälsovalsblankett

Ladda ner medgivarblankett