Odensvi vårdcentral

Odensvi vårdcentral bedriver primärvård inom de östra delarna av Västerås. Mottagningen startade 1994 och ägs av Praktikertjänst. Vi arbetar aktivt med kvalitets- och utvecklingsfrågor för att säkerställa god kvalitet i omhändertagandet av våra patienter.


Verksamhetschef och medicinskt ansvarig
Réka Hunyadi Velle


VIKTIG INFORMATION


Har du frågor om Covid - Gå in på 1177.se eller Folkhälsomyndighetens hemsida.


Vi har ett ansträngt läge inom vården och på Odensvi Vårdcentral på grund av pandemin. Vi hanterar inkomna ärenden i den takt vi mäktar med. Det kan ta extra lång tid nu med provsvar eller återkoppling på bokade ärenden.


Vaccination mot covid-19 i Västmanland


För närvarande mindre tillgång av vacciner mot Covid 19 än tidigare utannonserat och kommunicerat till invånare. Detta är en världsomfattande problematik inte något Region Västmanland eller vår enhet Odensvi Vårdcentral kan rå över. Håll er uppdaterade genom 1177.se för aktuellt läge.


Vänligen ring inte oss om dessa frågor för det belastar oss i en redan hårt pressad organisation.


OBS! Vaccination mot covid-19 av patienter listade på Odensvi sker på vaccinationsnoden Servicehälsan på Kopparlunden Legeringsgatan 2. Detta enligt bestämmelser av Region Västmanland. Vaccinationstid beställes på 1177.se (e-legitimation behös) eller på telefon 021-481 87 00.


För frågor om covid-vaccinationen gällande vilka som erbjuds vaccin först, hur det går till, biverkningar etc hittar du på länken här nedan för vad som gäller Region Västmanland. Länken uppdateras kontinuerligt.


Här finns information till dig som ska vaccineras mot covid-19


OBS! OBS! OBS!


På grund av rådande omständigheter gällande Coronaviruset följer vi Smittskydds rekommendationer och därför är vår Lättakuten stängd tills vidare.


Vilka får komma in på mottagningen:
Endast tidsbokade patienter, inga anhöriga, en förälder per barn, endast en ledsagare till de patienter som inte klarar sig själva.


Vänligen ring och boka tid. Följ även de rekommendationer som råder. Kom inte till vårdcentralen om du har förkylningssymtom, andningssvårigheter, feber, eller hosta.


 

Kontakta oss