Priser

Trots prislistor, kan det vara krångligt att få en överblick på priserna.

En fyllning, som förefaller billigare hos en tandläkare, kanske inte alltid blir den billigaste när behandlingen är klar. En åtgärd med samma namn kan innefatta olika delar. Det kan även vara så att ett tandvårdsteam gör en fyllning eller en undersökning mycket snabbare än ett annat och därmed kan pressa priset (kanske även kvaliteten). Klinikens läge, utrustning och utbildningsnivån hos medarbetarna kan också speglas i priset.

Våra priser baseras på att vi efter många års erfarenhet har övertygats om att det inte går att ha för bråttom när man behandlar patienter. Vi vet t ex att fyllningar blir sämre om de görs för snabbt (även om man som patient faktiskt mycket sällan kan mäta kvaliteten på en fyllning).

Inför alla behandlingar ger vi dig en kostnadsbild, ett undersökningprotokoll och en terapiplan enligt Tandvårdsstödets regler - detta kräver dock en undersökning där vi tillsammans kan skapa oss en bild av Dina tandvårdsbehov. Vi informerar även om de eventuella behandlingsalternativ som finns.

Hos oss betalar Du vid varje behandlingstillfälle med Swish, betal-/kreditkort (Visa och MasterCard), eller via faktura från PTJ/Walley. Vi tar ej emot kontanter.

Inför mer omfattande behandling medverkar vi självklart till att hjälpa de patienter som känner att de vill ha en andra åsikt (second opinion) från någon annan vårdgivare. Vi har t ex all undersökninginformation som digital röntgen, fotografier, journalhandlingar tillgänglig för digital transport till andra vårdgivare. Vi använder samma förfarande när våra patienter blir remitterade till specialister inom vårt nätverk. Det ger en snabb och säker kommunikation till hela Sverige (och Världen).