Om oss

Vi är en privat husläkarmottagning, ansluten till Praktikertjänst, som arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Vi har funnits här i Vallentuna sedan 1994. Mottagningen är sedan många år kvalitetsdiplomerad och vi har god tillgänglighet för våra patienter. I den nyligen genomförda nationella patientenkäten placerade sig vår mottagning mycket bra!

Hos oss arbetar fyra läkare som är specialister i allmänmedicin, fem läkare under specialistutbildning, två distriktssköterskor, tre mottagningssköterskor, två undersköterskor, en receptionist och två läkarsekreterare. Vi har ca 8300 patienter som valt att lista sig hos oss. Mottagningen ligger centralt, nära kommunikationer och med parkering direkt utanför.

I direkt anslutning till mottagningen finns Karolinska sjukhusets lokala laboratorium, vilket för dig som patient innebär enkel och smidig provtagning med hög kvalitet. Laboratoriets öppettider är måndag-torsdag 7.30-16.00, fredag 7.30-13.30.

Gynekolog, barnläkare, mödravård, BVC och tandläkare har mottagning i samma hus. Där finns också tillgång till sjukgymnast, arbetsterapeut, kiropraktor, dietist och fotvård. Vi har ett nära samarbete med KBT-mottagningen i Vallentuna.

Vi tar hand om all typ av närsjukvård för patienter i alla åldrar och finns behov av vård på annan specialistmottagning eller på sjukhus så hjälper vi till med det.

Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Vi trivs på vår mottagning och gör allt för att även du som patient ska göra det!