Högkvalitativ sjukvård

Högkvalitativ sjukvård

Vi på Bollnäs Hälsocentral erbjuder dig och hela din familj sjukvård av genomgående hög kvalitet, personligt engagemang och god service. Vi erbjuder ett stort utbud av läkarvård, rehabilitering och specialiserad vård. 

För att skydda våra äldre samt övriga riskgrupper behöver du boka ditt besök till hälsocentralen. Detta gäller både mottagningsbesök samt kontroller så som provtagning och blodtrycksuppföljningar.

Tidsbokning sker via 0278-62 22 00.

Sjukvårdpersonal mäter patients blodtryck

Lista dig hos oss

Lista dig hos oss

Vill du lista dig hos oss? Du listar dig enklast digitalt via 1177 men du kan även fylla i och skicka in en listningsblankett. 

Mer om hur du listar dig

Mottagningens öppettider

Öppettider

Måndag

08:00-17:00

Tisdag

08:00-17:00

Onsdag

08:00-17:00

Torsdag

08:00-17:00

Fredag

08:00-17:00

Vårt vårdutbud

Vårt vårdutbud

Vi har ett brett utbud av vård inom både fysisk och psykisk hälsa. Kontakta oss gärna om du har några frågor om hälsocentralen och det vi erbjuder.

Läs mer här

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Mer om dokumentären

På uppdrag av Region Gävleborg

På uppdrag av Region Gävleborg.png