Välkommen!

Sommaren är här och vi på Danvik rehab önskar  dig  en trevlig sommar.  Vi är bemannade  hela  sommaren.  Rekmmenderar dig som är står inför  en operation i sommar att i god tid kontakta oss om du ska  ha  hjälpmedel inför  operationen.

Danvik Rehab är en rehabiliteringsmottagning centralt belägen vid Danvikstull, Nacka. Du hittar hit med bil, buss eller Saltsjöbanan cirka 5 minuter ifrån Slussen. Vi välkomnar förstås patienter från hela Stockholms län.

Hos oss kan du träffa Fysioterapeuter/Sjukgymnaster, Kiropraktorer, Dietister och Arbetsterapeuter samt få hjälp av våra Hemrehabiliteringsteam. Tillsammans skapar vi förutsättningarna för att du ska må så bra som möjligt.

Kontakta oss om du har frågor eller vill boka tid på 08-466 88 00. Du kan också boka tid online via 1177. Ingen remiss krävs.

Hälsningar,
All personal på Danvik Rehab

Kiropraktor med patient

Parkering

AdobeStock_8370 1200x800.jpeg

Parkering

Parkeringen utanför huset är ofta välfylld och det kan vara bra att ha god tid på dig innan ditt besök. Det finns ett parkeringsgarage tvärs över gatan, men det finns risk att även detta är fullt.

All parkering sker mot avgift. Easypark-appen fungerar.

Skadad?

Löptur.jpg

Skadad?

Vi hoppas att året startat på allra bästa sätt, men om olyckan varit framme och du skadat dig är du välkommen att boka en tid hos oss online eller via telefon.  

Kom ihåg att en försiktig start är bra om du inte tränat på länge, så att kroppen och dess strukturer hinner anpassa  sig.

Sjuk?

Sjuk?

Känner du dig sjuk eller har sjukdomssymptom ber vi dig att stanna hemma. 

Hantera bokning online

Hantera bokning online

Du kan alltid boka nybesök eller omboka/avboka återbesök via 1177.

Hantera tid

Frågor?

Frågor?

Har du några frågor får du gärna kontakta oss i receptionen på telefon 08-466 88 00.

Fysioterapeut sitter på medicinboll

Träningstips

Träningstips

Denna tid på året vill många av oss börja träna igen men det kan vara svårt att veta hur vi börjar. Vi har frågat några av våra behandlare vad man ska tänka på för att bygga upp en långsiktig träning samt undvika skador. 

Börja lugnt
Börja lugnt och tänk på att komma igång med vardagsmotionen först och därefter ökar du succesivt belastningen. Hitta olika träningsformer som du gillar och tänk på att variera träningen. Skapa ett långsiktigt mål samt delmål så att du motiverar dig själv.

Ont?
Det kan vara svårt att komma igång med din träning och samtidigt undvika smärtor i kroppen. Om du känner att du börjar få ont av träningen kan det vara bra att uppsöka en sjukgymnast för att få hjälp.

Tänk på att:

  • Lyssna på din kropp
  • Låt utvecklingen ta tid
  • Ha roligt

Om du behöver hjälp så finns vi här!