Danvik Rehab & Kiropraktik

 Så här i semestertider har vi kortare telefontider. Måndag - Fredag 8:30-12.Vecka 28,29. Därefter går det det bra att lämna meddelande och vi återkommer så fort vi kan.


Under Vecka  30 går det bra att lämna meddelande så återkopplar  vi så fort  vi kan.  


På grund av stor  efterfrågan/semestrar har vi för närvarande väntetid.


Tack för ditt tålamod.


 


"1 april infördes en ny avgiftsmodell med enhetstaxa . Förändringen innebär att personer 18 - 84 år betalar patientavgift 250 kronor för alla avgiftsbelagda vårdkontakter oavsett vilken yrkeskategori".


Rekommendationen från Region Stockholm är fortfarande att du har munskydd på när du besöker oss. Detta för minska smittspridning.


Tack för  din förståelse!


 Du kan alltid boka nybesök omboka/avboka återbesök via 1177.


Känner du dig sjuk eller har sjukdomssymptom ber vi dig att stanna hemma.


Vi hoppas att våren startat  på allra  bästa sätt , men om olyckan varit  framme och du skadat  dig är du välkommen boka  en tid  till oss online  eller  via  telefon.  


Kom ihåg att en försiktig start är  bra om du inte tränat på länge, detta  så att kroppen och dess strukturer hinner anpassa  sig.


 


För allmän information: Parkeringen utanför huset är ofta välfylld och det kan vara bra att ha god tid på dig innan ditt besök. Det finns ett parkeringsgarage tvärs över gatan, men det finns risk att även detta är fullt.

Boka online