Danvik Rehab & Kiropraktik

 Under sommaren  kommer  vi ändra  våra telefontider enligt  följande:


V28 -34 8:30-12 13:15-14:30 däremellan går  det  bra att lämna meddelanden  och vi återkopplar  så fort  vi kan.


 Tack för din förståelse


 


 Vi närmar oss  semstertider  även för  vår personal här på Danvik Rehab och kiropraktik. För närvarande har vi god tillgänglighet till Nybesök  hos Fysioterapeut/sjukgymnast. 


Rekommendationen från Region Stockholm är fortfarande att du har munskydd på när du besöker oss. Detta för minska smittspridningen.


Tack för  din förståelse!


 


Vi hoppas att  året  startat  på allra  bästa sätt , men om olyckan varit  framme och du skadat  dig är du välkommen boka  en tid  till oss online  eller  via  telefon.  


Kom ihåg att en försiktig start är  bra om du inte tränat på länge, detta  så att kroppen och dess strukturer hinner anpassa  sig.


 


Har du inte möjlighet att komma till  mottagningen under rådande omständigheter kan du kontakta oss för ett distansbesök per telefon.


Du kan alltid boka nybesök omboka/avboka återbesök via 1177.


Med anledning av Corona viruset ,Covid19, så uppmanar vi dig att följa rekommendationer från FHM . Detta så att vi alla tillsammans  hjälps åt att begränsa  smittan.


Känner du dig sjuk eller har sjukdomssymptom ber vi dig  att stanna hemma.


För allmän information: Parkeringen utanför huset är ofta välfylld och det kan vara bra att ha god tid på dig innan ditt besök. Det finns ett parkeringsgarage tvärs över gatan, men det finns risk att även detta är fullt.

Boka online