Välkommen!

Välkommen!

Vi är flera specialister i allmänmedicin som har många års erfarenhet av sjukvård. Till mottagningen har vi handplockat ett team av sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare. Vi ser fram mot att få erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalitet under förtroendefulla former. 

Mitt PTJ

Använd gärna vår digitala tjänst Mitt PTJ. Där kan du beställa tid, av-/omboka tid, förnya recept med mera. Via Mitt PTJ slipper du dessutom stå i telefonkö och har möjlighet att snabbare få hjälp.

Utfyllnad

Covid-19


Covid-19

"VACCINATIONERNA FLYTTAS FRÅN BORÅS ARENA TILL HERRLJUNGAGATAN 5

Från och med 4 april erbjuder vi vaccination mot covid-19 på Knallelandsmottagningen på Herrljungagatan 5 i Borås, i samma hus som PCR-testningen, fast med annan ingång.

Där fortsätter vi vårt samarbete mellan Närhälsan, privata vårdcentraler och Borås Stad, och du bokar din tid via 1177.se

Välkommen!"

Om du har förkylningssymtom får du inte gå in på vårdcentralen. Om du bedöms som infekterad patient ska du gå till ingång 3, skylt/hänvisning finns vid huvudentrén. Vänta utanför ingång 3 tills vi släpper in dig.

Mer om covid-19

Bild Covid-19-virus

Utfyllnad

Person som håller på med mobilen

Sociala medier

 

Följ oss på sociala medier!

AdobeStock_288860366_Editorial_Use_Only (2).jpeg               AdobeStock_300245953_Editorial_Use_Only.jpeg
Herkules BVC               Hekules BVC
AdobeStock_288860366_Editorial_Use_Only (2).jpeg               AdobeStock_300245953_Editorial_Use_Only.jpeg
Herkules VCT               Herkules VCT

Utfyllnad

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Mer om dokumentären