Välkommen!

Välkommen!

Vi är flera specialister i allmänmedicin som har många års erfarenhet av sjukvård. Till mottagningen har vi handplockat ett team av sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare. Vi ser fram mot att få erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalitet under förtroendefulla former. 

Mitt PTJ

Använd gärna vår digitala tjänst Mitt PTJ. Där kan du beställa tid, av-/omboka tid, förnya recept med mera. Via Mitt PTJ slipper du dessutom stå i telefonkö och har möjlighet att snabbare få hjälp.

Utfyllnad

Covid-19

Covid-19

Covid-19 fortsätter att spridas. Om du rekommenderas att vaccinera dig är det viktigt att ta alla doser. Då får du ett bra skydd mot att bli allvarligt sjuk eller att dö i covid-19.

Fler rekommenderas vaccination i höst
Hösten 2024 kommer fler att rekommenderas att vaccinera sig. Det gäller till exempel om du är äldre, gravid eller har någon sjukdom som ökar risken att bli allvarligt sjuk.

Inför höst- och vintersäsong rekommenderas vaccination mot covid-19 till alla personer 65 år och äldre samt medicinska riskgrupper 18–64 år.

Mer information om Folkhälsomyndighetens rekommendationer inför höstens vaccination mot covid-19 kommer att publiceras när det närmar sig.

Vi fortsätter vårt gemensamma samarbete med Brämhult vårdcentral och Allékliniken Sleipner. 

Mer om covid-19

Bild Covid-19-virus

Utfyllnad

Person som håller på med mobilen

Sociala medier

 

Följ oss på sociala medier!

AdobeStock_288860366_Editorial_Use_Only (2).jpeg               AdobeStock_300245953_Editorial_Use_Only.jpeg
Herkules BVC               Hekules BVC
AdobeStock_288860366_Editorial_Use_Only (2).jpeg               AdobeStock_300245953_Editorial_Use_Only.jpeg
Herkules VCT               Herkules VCT

Utfyllnad

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Mer om dokumentären