Välkommen!

Välkommen!

Vi är flera specialister i allmänmedicin som har många års erfarenhet av sjukvård. Till mottagningen har vi handplockat ett team av sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare. Vi ser fram mot att få erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalitet under förtroendefulla former. 

Mitt PTJ

Använd gärna vår digitala tjänst Mitt PTJ. Där kan du beställa tid, av-/omboka tid, förnya recept med mera. Via Mitt PTJ slipper du dessutom stå i telefonkö och har möjlighet att snabbare få hjälp.

Utfyllnad

Covid-19

Covid-19

Vaccineringen är i full gång, det finns nu bokningsbara tider under hösten. 

Fr o m vecka 45 kan man erhålla vaccination för säsonginfluensa samtidigt med covid-19-vaccination, ange vid bokning att ni önskar båda sorterna. 

Ni är välkomna att boka tider via vår webbtidbokning på 1177.se välj Boka tid. Saknar du bank-ID ring 0724-518615 för tidsbokning, du når oss säkrast måndag – fredag 08.00-09.00.

Alla är välkomna att boka tid oavsett listning. 

Vi kommer att uppdatera med nya tider kontinuerligt. 

Vi på Herkules vårdcentralen kommer fortsätta att samarbeta med Brämhults vårdcentral, Borås Vårdcentral samt Allékliniken Sleipner. 

Välkomna att boka tid!

 

Mer om covid-19

Bild Covid-19-virus

Utfyllnad

Person som håller på med mobilen

Sociala medier

 

Följ oss på sociala medier!

AdobeStock_288860366_Editorial_Use_Only (2).jpeg               AdobeStock_300245953_Editorial_Use_Only.jpeg
Herkules BVC               Hekules BVC
AdobeStock_288860366_Editorial_Use_Only (2).jpeg               AdobeStock_300245953_Editorial_Use_Only.jpeg
Herkules VCT               Herkules VCT

Utfyllnad

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Mer om dokumentären