Välkommen att kontakta oss!

Kvarnholmens vårdcentral hittar du i nya, fräscha lokaler i den gamla Spisbrödsfabriken på Kvarnholmsvägen 92. Samma fastighet och ingång som Coop. Vårdcentralen finns på plan 3.

Visionsbild Kuab. Bild med rättigheter från JM AB.Visionsbild Kuab. Bildrättigheter JM AB.

Besöksadress:
Kvarnholmsvägen 92, plan 3.

Tel:

08 - 58 00 40 40

Lista dig hos oss!

Namngiven doktor vid listning

Vår erfarenhet visar att personlig kontakt och kontinuitet är förutsättningar för god primärvård. Därför strävar vi efter att alla listade patienter på mottagningen ska ha en namngiven doktor.

Om du listar dig på mottagningen får du en namngiven och engagerad doktor som lär känna dig och din hälsa. Det är en viktig förutsättning för att kunna erbjuda bästa möjliga vård.
Som listad patient har du också tillgång till Praktikertjänst24. Vår digitala vårdtjänst och förlängning av mottagningen. Praktikertjänst24 är öppen dygnet runt för att du när som helst ska kunna påbörja ditt ärende eller besök.

Det är enkelt att lista sig på Kvarnholmens vårdcentral!

Detta gör du via Praktikertjänst24 eller via 1177.se. Det enda du behöver är ett Bank-ID. Det går också att fylla i blanketterna nedan. Skicka in till oss eller lämna in på vårdcentralen. Blanketterna kan givetvis fyllas i på plats hos oss också!