Välkommen!

Runby Vårdcentral är en privat husläkarmottagning ansluten till Praktikertjänst, och som drivs på uppdrag av Region Stockholm. Vår ambitition är att ge alla våra listade patienter en god tillgänglighet vad det gäller telefon- och mottagningsverksamhet.


Observera: Vi har ingen drop-in mottagning, endast förbokade besök.

På grund av en brand i mars 2023 har vi flyttat till andra lokaler. 

Vi finns på Optimusvägen 12C. Öppettiderna är kl 08-17. Vårdcentralen nås på telefon 08-590 990 60.

Runby Vårdcentral Nyheter

Runby Vårdcentral Nyheter

Nu är våren här! Ring oss för att boka tid för

TBE-vaccination!

AdobeStock_532601729.jpeg

Varning för bedragare

Varning för bedragare

Vill varna för bedragare som kontaktar patienter vid Runby Vårdcentral och uppger sig arbeta i vården och ber om personliga detaljer kring ett snabbt påkommet hembesök som är påhittat.

Hembesök är alltid planerade och koordinerade med våra patienter och i regel känner vi våra patienter så väl att vi inte behöver ytterligare detaljer.

I det aktuella fallet hade bedragaren kännedom om vår verksamhet och hur vården fungerar, och det kan därför vara svårt att avgöra vad som är bluff och vad som är på riktigt.

Polisens tips för att skydda sig mot bedrägerier:

Polisens tips för att skydda sig mot bedrägerier:

Lita inte på uppmaningar av någon som oväntat kontaktar dig och vars namn du inte känner igen.
Använd aldrig din bankdosa eller bank-id på uppmaning av någon som oväntat kontaktar dig.
Lämna aldrig ut koder eller andra känsliga uppgifter till någon.
Om någon du inte känner ringer och du blir osäker, lägg på luren eller be att få ringa tillbaka på ett nummer som du själv tar reda på. Det gäller oavsett om personen säger sig vara en nära släkting, från hemtjänsten eller från vårdcentralen.
Lita inte på den som kontaktar dig bara för att vederbörande har personliga uppgifter om dig. Bedragare kan hitta information på nätet för att lura dig.
Om du drabbas av, eller misstänker, bedrägeri, kontakta din bank eller vårdgivare omgående. Polisanmäl alltid och ta stöd av människor i din närhet.

Hitta till Runby Vårdcentral

Hitta till Runby Vårdcentral

Vi finns på gångavstånd från Upplands Väsby station (pendeltåg) och drygt 100 meter från busshållplats Optimusvägen. Vi erbjuder parkeringsplats och cykelställ precis utanför vårdcentralen.
Du måste vara inloggad för att skicka in formuläret.