Våra betalningsalternativ

Hos oss på Tandvårdshuset Norby vill vi helst att du betalar med kort eller med Swish.

Vi har bra alternativ för dig som vill dela upp betalningen över lite längre tid.  Observera att finansbolaget vi samarbetar med alltid gör en kreditprövning i samband med ansökan för delbetalning.

Om du har present- eller rabattkort att använda är det viktigt att du lämnar dem till din tandläkare eller tandhygienist innan behandling.

Vi ser till att hålla dig informerad om rekommenderade och alternativa behandlingsalternativ. Våra många betalningsalternativ gör det möjligt att ge våra patienter den bästa behandlingen som kan kosta lite mer men som är lönsam i längden. Inför en planerad behandling ger vi dig alltid en kostnadsberäkning (där hänsyn är tagen till ev bidrag och högkostnadsskydd). Observera att kostnadsberäkningen gäller inom din aktiva behandlingsperiod.

Tandvårdshuset Norby är självklart ansluten till Försäkringskassan vilket innebär att vi ser till att du som är inskriven hos Försäkringskassan kan använda dina Tandvårdsbidrag och att du automatiskt får högkostnadsskyddet när du har rätt till det. Du kan läsa mer om olika former av tandvårdsbidrag, högkostnadsskydd, gratis barntandvård och Nödvändig tandvård fungerar på vår hemsida. Det går naturligtvis också bra att fråga oss på plats i receptionen.

På 1177 kan man läsa vad man kan göra om man inte har råd med tandvård.