Tandvårdsprodukter

På Tandvårdshuset Norby kan du köpa med dig rätt produkter för din tandvård till ett bra pris. Vi har inget stort lager eller utbud men våra produkter är noga utvalda av oss och vi är måna om att du lätt ska ha tillgång till de produkter vi rekommenderar dig till ett schysst pris.

Vi har allt från tandborstar, eltandborstar, tandkräm, flouridskölj, olika mellanrumsborstar, stickor och tandtråd till specialverktyg för rengöring av protetik (broar, implantat, proteser). 

Hos oss kan du bl a köpa 10 st tandborstar och/eller 5 påsar mellanrumsborstar (blanda vilka färger/storlekar du vill) till mycket förmånligt pris. Vi vet vad som går åt.

Med rätt verktyg och rätt teknik kommer man närmare målet att få en optimal munhygien. Fråga och diskutera gärna med din tandläkare/hygienist om hur just du kan förbättra din munhygien. Vi är proffs på detta och vi vet att egenvården kombinerad med regelbundna kontroller är grundläggande för din tandhälsa. Olika verktyg har olika funktion och tekniker såsom vinkling, tryck, rörelser, hur ofta och hur länge är mer viktiga än man kan tro. Skulle du behöva någon särskild produkt som vi inte kan lagerföra kommer vi naturligtvis se till att du får reda på var den finns.

Lär dig hur din mun och dina tänder ser ut och vad du behöver för att få och underhålla en god munhälsa. Ta kontrollen! Vi hjälper dig.