Aktuellt

Här hittar du de senaste aktuella händelserna hos oss (uppdaterat 220920)

Planeringsdagar 22-23/9-22

 

Pga planeringsdagar för personalen, stänger vårdcentralen 17:00 torsdag 22/9.

Fredag 23/9 är vårdcentralen stängd.

Akuta och brådskande fysiska ärenden, som inte kan vänta till måndag 26/9, hänvisas fredag 23/9 till Vårdcentralen Kusten, Stationsgatan 1, Ytterby. De har öppet 8-17.

 

 

Vaccination mot Covid-19 har startat igen efter sommaruppehållet

 

Från 15/9 kommer dos 3 och senare att vaccineras med Pfizer Comirnaty BA.1, det nya variantanpassade vaccinet.  Läs mer under fliken Covid-19.

 

Nya tider för vaccination

Nu kan du boka tid för vaccination mot TBE och lunginflammation på måndagar 17-18. Läs mer under fliken Vår verksamhet/Vaccinationsmottagning

Vi har utöver dessa tiden ibland extrainsatta tillfällen för vaccination. Våra sköterskor hjälper dig gärna boka, via telefon eller MittPtj.

 

Utökade tider till BVC

Nu erbjuder vi sena eftermiddagstider på måndagar till de föräldrar och barn som föredrar det. Prata med er BVC-sköterska eller hör av er via Mitt PTJ. Välkomna!

 

Munskydd 

Nu krävs munskydd bara vid patientnära arbete. För patienter är det valfritt. Be om ett munskydd i receptionen om du vill.

Ta bara med anhörig om det är helt nödvändigt, då vi pga smittrisken är angelägna om att begränsa antalet personer på mottagningen.

 

Öppen mottagning stängd tillsvidare

Öppen mottagning stängt tills vidare för att minska risken för smittspridning. Välkommen att boka en tid hos oss via Mitt PTJ eller på telefon 0303-209300.

Har du allmänna frågor som rör viruset covid-19, var god ring 113 13.

Här finns svar på frågor om det covid-19 och det aktuella läget: Läs mer här