Välkommen till Trollhättans Tandvårdsteam!

Omtanke och omsorg är viktiga ledord för oss. Hos oss får du ett personligt och trevligt bemötande, bra service och hög kvalitet.

Vår målsättning är att du som patient alltid skall trivas och känna dig trygg hos oss.

Därför håller vi oss alltid uppdaterade med ny teknik och moderna arbetsmetoder för att kunna erbjuda dig den bästa behandlingen.

Sofia Nordwall

Klinikchef & Leg. Tandläkare

Sofia är varm i sitt bemötande, lyhörd och pedagogisk. Hon har bred erfarenhet av allt från estetisk tandvård och uppbyggnad av nya leenden till rotfyllningar och operation av visdomständer och implantat.

Elin Hildebrand

Leg. Tandläkare

Elin är noggrann och gör att du känner dig trygg och mycket väl omhändertagen! Hon gillar att lägga extra energi på dom små detaljerna så att du får ett suveränt resultat.

Johanna Thureson

Leg. Tandläkare

Johanna är en härligt positiv och lättsam tandläkare som alltid sätter dina behov främst. Hon har lång erfarenhet som tandläkare och utför alla typer av behandlingar med högsta kvalitet. Hon hjälper dig att få en frisk, välmående mun också på lång sikt.

Anette Back

Leg. Tandhygienist

Hos Anette får du alltid ett väldigt noggrant och trevligt omhändertagande. Hon har kvalité i fokus och ser till att du går från mötet med ett vackert leende på läpparna.

Sofia Kylhammar

Leg. Tandhygienist

Sofia är mycket uppskattad och får ofta lovord för sitt mjuka omhändertagande och pedagogiska sätt. Du kan känna dig trygg i att du får bästa möjliga hjälp hos Sofia. 

Agneta

Tandsköterska

Agneta är alltid positiv och hjälper dig slappna av. Hon får dig att känna dig bekväm med sitt lättsamma sätt. 

Gunilla

Tandsköterska

Gunilla ser till att ditt besök hos tandläkaren blir en fin upplevelse. Med glimten i ögat och stor värme sprider hon god stämning omkring sig.

Helena

Tandsköterska

När du träffar Helena får hon dig att slappna av med sitt glada sätt, hon har lång erfarenhet och sätter dina behov i centrum.

June

Receptionist

June är vårt ansikte utåt och möter dig med ett leende. Med sitt ordningssinne håller hon koll på allt det praktiska runt ditt besök och hjälper dig tillrätta.