Arbeta hos oss

Vår verksamhet präglas av hög kvalitet och arbetsglädje. Vårdcentralen Stadsfjärden är en välbemannad vårdcentral och vår listade befolkning uppgår till drygt 17 000 personer. Vårdcentralen har avtal med Hälsoval Sörmland. Vi är cirka 75 medarbetare och följande yrkeskategorier arbetar här:
Distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, BVC-sköterskor, undersköterskor, mottagningsbiträde, fysioterapeuter, kuratorer, psykolog, psykoterapeut, arbetsterapeuter, rehabkoordinator, dietist, sekreterare, administratör och receptionist.
Vill du veta mer kontakta gärna bjorn.hallstrom@ptj.se eller asa.sonesson@ptj.se

Vårdcentralen är belägen nere i hamnen i Nyköping.

Vår vision är "Morgondagens primärvård redan idag" och med detta menar vi att vi ska vara med och utveckla primärvården i Sörmland. Vi tror på ett ständigt förbättringsarbete, där alla medarbetare medverkar till att utveckla vårdcentralens verksamhet så att vi kan ge vår befolkning bästa service och vård.

Vårdcentralen är en del av Praktikertjänst AB. Detta innebär att verksamheten ägs och drivs av tre distriktsläkare som alla arbetar på vårdcentralen.

Lär mer om Praktikertjänst AB.