Om oss

Vi erbjuder personligt utformad vård till dig som väljer oss som din vårdcentral. Vi är cirka 75 anställda inom 13 olika professioner i vår verksamhet, där vi tar hand om de flesta tillstånd och problem som uppstår genom hela livet. Vi hanterar såväl dagakuta ärenden som kroniska sjukdomar. 

Det ska vara lätt att nå oss och därför satsar vi hårt på hög tillgänglighet via vår digitala plattform Mitt PTJ, där de flesta ärenden påbörjas. För dig som saknar Mobilt bankID finns fortfarande telefoningången kvar. 

Vår BVC är stor och finns nu i helt nybyggda lokaler i samma hus som vårdcentralen. En del av BVC-verksamheten bedrivs även på Arnö Familjecentral.

Vid besök på vårdcentralen parkerar du lätt på vår stora parkering om du kommer med bil. Vi har även en filial i Nävekvarn med distriktssköterskemottagning. 

Vår verksamhet bedrivs på uppdrag av Hälsoval Sörmland och i regi av Praktikertjänst AB. 

Arbetet på en vårdcentral präglas av ständig kompetensutveckling och därför har vi hög närvaro av personal och elever/studenter som är under utbildning. 

Vårdcentralen och Nyköping växer och många listar sig hos oss, vilket är glädjande. Vi har delat in personal och vår listade befolkning i tre delar/team, för att behålla och vidareutveckla vår grundidé om att fokusera på personligt utformad vård, med fokus på kvalitet, service och omtanke.

Verksamhetschef: Björn Hallström