Digitala Besök

Här kan du se alla de digitala tjänster som vi erbjuder på Johannesvården. Vår målsättning är att göra det så enkelt som möjligt för dig att få den vård du behöver.

Upplever du en allvarlig försämring och inte får kontakt med oss digitalt så kontakta oss via telefon eller via sjukvårdsupplysningen på 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

PTJ 24

Som patient kan du få vård online via Praktikertjänst24. Det innebär att du kan kontakta oss via vår digitala mottagning för alla de besvär du brukar söka för. Många vanliga besvär kan vi lösa digitalt, medan andra kräver att du träffar oss på plats. Då hjälper vi dig att boka en tid. Det enda du behöver är en dator, en surfplatta eller en mobiltelefon. När du loggat in i tjänsten via ditt bank-id så hjälper vi dig på samma sätt som när du kontaktar oss via telefon eller kommer hit på fysiskt besök.

1177

1177 Vårdguiden ger dig information om olika sjukdomar, symtom och hur du kan finna vård och behandling. Du kan också läsa mer om hur vården fungerar och vad du behöver tänka på som patient. Via 1177 kan du också välja vilken vårdcentral du vill vara listad på och söka vård på din lista vårdcentral. Du kan exempelvis boka tid, förnya recept eller ställa fråga om dina provresultat är klara.

iKBT

Internetbehandling med KBT kan bland annat erbjudas till dig som lider av depression, social ångest , paniksyndrom, OCD - tvångssyndrom, sömnbesvär och stress. Fördelen med att få behandling via internet gör att du kan få tillgång till behandlingen var du vill och när det passar dig.