Digitala Besök

Här kan du se alla de digitala tjänster som vi erbjuder på Johannesvården. Vår målsättning är att göra det så enkelt som möjligt för dig att få den vård du behöver.

Upplever du en allvarlig försämring och inte får kontakt med oss digitalt så kontakta oss via telefon eller via sjukvårdsupplysningen på 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Mitt PTJ 

Som patient kan du få vård online via Mitt PTJ. Det innebär att du kan kontakta oss via vår digitala mottagning för alla de besvär du brukar söka för. Många vanliga besvär kan vi lösa digitalt, medan andra kräver att du träffar oss på plats. Då hjälper vi dig att boka en tid. Det enda du behöver är en dator, en surfplatta eller en mobiltelefon. När du loggat in i tjänsten via ditt bank-id så hjälper vi dig på samma sätt som när du kontaktar oss via telefon eller kommer hit på fysiskt besök.

Videobesök

Vi erbjuder gärna videobesök för uppföljning´av tidigare besök. Kontakta oss för tidsbokning. Avgiften för dessa besök är samma som vid fysiska besök. 

Vi kan kontakta dig digitalt

Vi kan från och med nu skicka digitala meddelanden till våra patienter. Ingången till dessa meddelanden är ett SMS med följande innehåll:

Hej! Johannesvården vill kontakta dig. Logga in här för att ta del av meddelandet: https://e-besok.se/ptj/johannesvarden

Avsändare till SMS-meddelandet är PTJ. För att få tillgång till meddelandet loggar man in med BankID (Praktikertjänst). Vi hoppas att denna funktion kommer att underlätta vår kommunikation med våra patienter.

iKBT

Internetbehandling med KBT kan bland annat erbjudas till dig som lider av depression, social ångest , paniksyndrom, OCD - tvångssyndrom, sömnbesvär och stress. Fördelen med att få behandling via internet gör att du kan få tillgång till behandlingen var du vill och när det passar dig.