Om Oss

Tankar om god vård

Tankar om varje människas höga värde och att kunna erbjuda högkvalitativ professionell och lättillgänglig vård är drivkraften för oss som arbetar på JohannesVården. Vi är ett väl sammansvetsat team. JohannesVårdens profil kan sammanfattas i orden "omtanke, professionalism och nytanke".


Vården ska vara av högsta möjliga medicinska kvalitet och vi arbetar ständigt med utveckling för att göra vården så lättillgänglig som möjligt, oavsett om det handlar om hembesök, fysiska besök på JohannesVården eller digitala besök. Vi värnar om en harmonisk och behaglig atmosfär.


Johannesvården

Vi finns i Johannesgården i Tynnered. Här har man sedan tidigare retreater, kurser, konferenser och en förskola som startades av de nunnor som tidigare bodde här. Atmosfären är rofylld och harmonisk
I nyrenoverade och fina lokaler har vi byggt upp en gedigen primärvårdsverksamhet. Vi har distriktsläkare, distriktssköterskor, diabetes- och astmasköterskor, psykologer, psykoterapeut, kuratorer, barnsjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeut. Vi gör hembesök i mån av behov. Det går också att komma till oss för hälsokontroller och vaccinationer.


Värdegrund

Vi vill erbjuda en professionell vård av hög kvalitet där grunden är att varje människa är skapad med ett absolut värde och därför mötas med respekt och värdighet oavsett kön, ålder, funktionsförmåga, etnicitet, religion, social ställning eller sexuell läggning.

Läs hela vår värdegrund och vårdpolicy här.


Ledningsgrupp

Ann Cecilia Wallin Götborg,  verksamhetschef & medicinskt ledningsansvarig
Gabriel Halldin, försäkringsmedicinskt ansvarig