VÄLKOMMEN TILL JOHANNESVÅRDEN

         

Samlad information om Covid-19!

Information om covid-19, provtagning, förhållningsregler, smittspårning och vaccination samt länk vidare till tidsbokning för självtester och vaccination.

Sommarens öppettider

Vecka 26-33 ändras våra öppettider till 8-17 måndag till fredag. Det innebär att labbet alltså inte är öppet från 07.15 på onsdagar under sommaren.

Vi har stängt entrén vid receptionen och hänvisar till entrén på nedre plan, vid BVC.

Där ställer en av våra medarbetare frågor om infektionssymtom, innan man får komma in i våra lokaler; allt för att minska riskr för smittspridning. Ha gärna på dig munskydd när du kommer. För dig som inte har och är 16 år eller äldre kommer vi att tillhandahålla. Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss. 

Prostatacancertestning

Hos oss kan du testa dig för tidig upptäckt av prostatacancer om du är född 1970–1972 och fått ett brev hem med information och ett erbjudande om att testa dig.

Vi erbjuder provtagning under labbets öppettider.

Du måste ta med dig brevet du fått hem och din legitimation till besöket.

Läs om prostatacancertestning

Organiserad prostatacancertestning prövas inom Västra Götalandsregionen under 2020–2022 för män födda 1970–1972.

 

 

Vi finns i Johannesgården i Tynnered, Västra Frölunda. Där har man sedan tidigare retreater, kurser, konferenser och en förskola som startades av de nunnor som förut bodde där.

Atmosfären är rofylld och harmonisk. I denna anda, byggd på god människosyn, respekt och omsorg, vill vi erbjuda lättillgänglig hälso- och sjukvård av hög kvalitet.

Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015

Vi har ett strukturerat miljöarbete med tydliga mål- och uppföljningar. Resultatet blir en minskad belastning på miljön genom klok läkemedelsförskrivning, utfasning av farliga kemikalier och en hållbar resursanvändning.