VÄLKOMMEN TILL JOHANNESVÅRDEN

         

Samlad information om Covid-19!

För närvarande gör vi allt vi kan för att komma vidare med vaccination gällande covid-19, men läget som är nu gör att vi inte kan påverka hur mycket vaccin vi får till oss. Vi ber alla våra patienter att visa tålamod och hänsyn i detta och är tacksamma om vår telefonrådgivning inte belastas med frågor kring detta. Vi kommer att försöka vara ännu snabbare med att uppdatera er om läget via hemsidan. Läs mer här:
Information om covid-19, provtagning, förhållningsregler, smittspårning och vaccination samt länk vidare till tidsbokning för självtester.

Prostatacancertestning

Hos oss kan du testa dig för tidig upptäckt av prostatacancer om du är född 1970–1972 och fått ett brev hem med information och ett erbjudande om att testa dig.

Vi erbjuder provtagning under labbets öppettider. 

Du måste ta med dig brevet du fått hem och din legitimation till besöket.

Läs om prostatacancertestning

Organiserad prostatacancertestning prövas inom Västra Götalandsregionen under 2020–2022 för män födda 1970–1972.

Vi har stängt entrén vid receptionen och hänvisar till entrén på nedre plan, vid BVC.

Där ställer en av våra medarbetare frågor om infektionssymtom, innan man får komma in i våra lokaler; allt för att minska riskr för smittspridning. Ha gärna på dig munskydd när du kommer. För dig som inte har och är 16 år eller äldre kommer vi att tillhandahålla. Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss. 

 

 

Vi finns i Johannesgården i Tynnered, Västra Frölunda. Där har man sedan tidigare retreater, kurser, konferenser och en förskola som startades av de nunnor som förut bodde där.

Atmosfären är rofylld och harmonisk. I denna anda, byggd på god människosyn, respekt och omsorg, vill vi erbjuda lättillgänglig hälso- och sjukvård av hög kvalitet.

Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015

Vi har ett strukturerat miljöarbete med tydliga mål- och uppföljningar. Resultatet blir en minskad belastning på miljön genom klok läkemedelsförskrivning, utfasning av farliga kemikalier och en hållbar resursanvändning.