VÄLKOMMEN TILL JOHANNESVÅRDEN

         

Stora vaccinationsdagen 2 oktober!

Vi deltar här på JohannesVården! Välkommen mellan kl 10 och 14 för vaccination; du som är född 2005 eller tidigare. 

Vi kommer att tillhandahålla såväl Modernas som Pfizers vaccin. Om du kommer för dos 2, så vänligen observera att det måste ha gått 4 veckor sedan du tog dos 1. 

29 september öppnar vi åter entrén vid receptionen. 

Dock gäller även fortsättnignsvis att om man h ar förkylningssymtom, så ska man ringa oss istället för att komma hit. Även om covid-test är negativt, så vill vi inte att det skall spridas virusinfektioner här på vårdcentralen. 

Samlad information om Covid-19!

Information om covid-19, provtagning, förhållningsregler, smittspårning och vaccination samt länk vidare till tidsbokning för självtester och vaccination.

Prostatacancertestning

Hos oss kan du testa dig för tidig upptäckt av prostatacancer om du är född 1970–1972 och fått ett brev hem med information och ett erbjudande om att testa dig.

Vi erbjuder provtagning under labbets öppettider.

Du måste ta med dig brevet du fått hem och din legitimation till besöket.

Läs mer om prostatacancertestning här

Organiserad prostatacancertestning prövas inom Västra Götalandsregionen under 2020–2022 för män födda 1970–1972.

 

 

Vi finns i Johannesgården i Tynnered, Västra Frölunda. Där har man sedan tidigare retreater, kurser, konferenser och en förskola som startades av de nunnor som förut bodde där.

Atmosfären är rofylld och harmonisk. I denna anda, byggd på god människosyn, respekt och omsorg, vill vi erbjuda lättillgänglig hälso- och sjukvård av hög kvalitet.

Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015

Vi har ett strukturerat miljöarbete med tydliga mål- och uppföljningar. Resultatet blir en minskad belastning på miljön genom klok läkemedelsförskrivning, utfasning av farliga kemikalier och en hållbar resursanvändning.