Välkommen till Johannesvården!

Vårt mål är att finnas tillgängliga med god kompetens och omsorg för dig i livets alla vårdsituationer. Du ska alltid mötas av kompetent personal och snabbt omhändertagande.

På vår hemsida kan du läsa mer om den vård vi erbjuder och hur du kan lista dig hos oss. Om du har frågor eller vill komma i kontakt med oss så hittar du kontaktuppgifter här.

Sömnföreläsning

Den 17/11 är det en sömnföreläsning här på Johannesvården. Klicka dig in här för mer information om detta. 

Webtidbok rehab

På rehabsidan kan vi nu erbjuda tidbokning direkt via nätet. Klicka här för att komma direkt till webtidboken.

Brev till dig som upplever stress

För dig som upplever stress och svårigheter att hantera den erbjuder vi på Johannesvården hjälp på olika sätt. Klicka här för att läsa mer om hur våra arbetsterapeuter arbetar med detta.

Föräldrautbildningar

Vår UPH-mottagning (Ungas Psykiska Hälsa) kommer rullande att erbjuda 3 olika föräldrautbildningar. "Föräldrautbildning- ABC", "Föräldrautbildning- Affekt" och "Föräldrautbildning- Hantera oro". Klicka här för info kring kursstart och kontaktuppgifter till ansvariga för kurserna. 

PTJ24- digital kontakt med Johannesvården

Du kan lätt nå oss via Praktikertjänst24 och därmed enkelt få hjälp digitalt. Allt du behöver är ett BankID och en internetuppkopplad dator, surfplatta eller mobil. Det finns ett särkilt frågeformulär som rör Coronavirus, för dig med oro för eller har misstanke om smitta. 

Vi erbjuder också gärna planerade videobesök till samtliga personalkategorier.  

Vi finns i Johannesgården i Tynnered, Västra Frölunda. Där har man sedan tidigare retreater, kurser, konferenser och en förskola som startades av de nunnor som förut bodde där.

Atmosfären är rofylld och harmonisk. I denna anda, byggd på god människosyn, respekt och omsorg, vill vi erbjuda lättillgänglig hälso- och sjukvård av hög kvalitet.