Distriktsläkare till modern digifysisk vårdcentral

Den digifysiska vårdcentralen finns i Nyköping. Vi söker dig som vill driva, utveckla och arbeta inom framtidens allmänmedicin. Vi har redan kommit långt i vårt digitala arbetssätt i patientarbetet, samtidigt som vi värdesätter det fysiska patientmötet. En mycket tilltalande kombination.

Information om arbetsplatsen
Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi via Praktikertjänst.

Sedan mars 2019 hanterar vi alltmer av våra icke-fysiska patientkontakter genom chatt via Mitt PTJ. Detta minskar behovet av telefonkontakter och effektiviserar det administrativa arbetet betydligt. Samarbetet mellan yrkesgrupper förbättras i grunden. Fördelarna för både våra listade och för medarbetarna blir klarare för varje vecka som går.

Läkargruppen är uppdelad i tre team (tillsammans med övriga personalkategorier), för att göra gemensamma prioriteringar och fördela patientarbetet. Teamarbetet bibehåller självständighet och ansvar, och samtidigt möjlighet till kollegialt utbyte och leder till klara arbetsmiljöfördelar.

Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsplats, hög kompetens hos dina kollegor och fin gemenskap i det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter
Varierande och stimulerande patientarbete (besök, chatt och telefon) och delaktighet i utvecklingsarbeten.

Kvalifikationer
Leg. specialistläkare i allmänmedicin

Personliga egenskaper
Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande. Du vill vara med och utveckla denna tillsammans med oss.

Övrig information och ansökan
Tillsvidareanställning med provanställning sex månader.
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Tillträde snarast.

Vi tillämpar fortlöpande rekrytering och behandlar därmed ansökningar varefter de inkommer till oss.

Information om tjänsten lämnas av verksamhetschef Björn Hallström, tel. 073-806 61 30 eller via e-post bjorn.hallstrom@ptj.se .