Jobba hos oss

Är du utbildad inom hälso- och sjukvård och är intresserad av att arbeta hos oss är du välkommen att skicka in din ansökan till balstadoktorn@privat.regionuppsala.se

BålstaDoktorn är en ständigt växande vårdcentral som aktivt jobbar med kvalitet och hållbarhet ur flera aspekter: medicinsk kvalitet, arbetsmiljö och ekonomi. Ett nära samarbete mellan proffessionerna och en bra stämning på arbetsplatsen är centralt hos oss.

För ett halvår sedan öppnade BålstaDoktorn en helt ny mottagning i nybyggda lokaler i Skokloster. Idag är där 300 patienter listade. Mottagningen erbjuder läkarmottagning, barnhälsovård, mödrahälsovård, distriktssköterskemottagning, sjuksköterskemottagning och provtagningslab och har öppet alla dagar i veckan. Hit söker vi nu en distriktsläkare på deltid som delar vårt tankesätt och söker den arbetsmiljö en liten och nystartad mottagning kan erbjuda. Möjlighet finns att kombinera en deltidstjänst i Skokloster med mottagningsarbete på vår centralt belägna mottagning i Bålsta som har drygt 13 000 listade patienter.

Urval sker löpande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 31/12 2023.

Frågor kan ställas till anna.berlin@ptj.se"