Jobba hos oss


Just nu söker vi sjuksköterska/distriktssköterska

Vill du bli en del i vårt team och utvecklas med oss? Då kan du förvänta dig ett omväxlande, stimulerande och meningsfullt arbete på en positiv och utvecklande arbetsplats med mycket patientfokus. Vi tar tillvara på Dig som kommer med idéer och vill utveckla vården.

En av våra distriktssköterskor går på föräldraledighet och vi söker dig som är distriktssköterska eller sjuksköterska. Du kommer att få en bred kompetens och ett omväxlande arbete inom primärvården.

Du kommer att arbeta med mottagningsarbete, telefon/digital rådgivning, provtagning samt egen specialistmottagning. I dina arbetsuppgifter ingår också sjukdomsförebyggande arbete. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Du kan förvänta dig stimulerande arbetsuppgifter på en arbetsplats som präglas av en vilja att hjälpa patienter till en förändring vad gäller hälsa, livsstil och livskvalitet.

Legitimerad distriktssköterska eller sjuksköterska. Vi värdesätter tidigare erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du har goda medicinska kunskaper och är empatisk och strukturerad i ditt arbete och sätter patienten i centrum. God kommunikativ förmåga. Du har förmåga att arbeta självständig och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

MVH

Personalansvarig Julijana Kosjerina
julijana.kosjerina@ptj.se