Jobba hos oss


ST-läkare allmänmedicin

Hälsocentralen Sankt Hans i Norra Lund är en liten vårdcentral med hög medicinsk kvalitet och ett varmt personligt bemötande. Den är startad och drivs av läkare som en del av Praktikertjänst. Detta skapar stor frihet och korta beslutsvägar som gör det möjligt att ständigt utveckla vår verksamhet tillsammans. Vi är stolta över att ha uppnått toppresultat i SKR:s Nationella Patientenkät.

Just nu är vi 25 medarbetare inräknat barna- och mödravårdscentral och vi har ca 7000 listade patienter. Bland läkarna är tre specialister i allmänmedicin och tre ST-läkare. En ST-läkare är snart är klar och kommer fortsätta på hälsocentralen.

Det finns nu en ledig plats för en ny ST-läkare! Är du en legitimerad läkare med intresse för allmänmedicin och vill ansluta dig till vårt team? Vi söker dig som är en prestigelös, noggrann, lyhörd och har hög social kompetens. Vi försöker alltid att arbeta patientfokuserat och med ett öppet och positivt arbetsklimat.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och välkomnar engagemang i att vara med och utforma verksamheten för framtiden! Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. 

Personalansvarig Julijana Kosjerina
julijana.kosjerina@ptj.se
0722-43 66 27 alt 046-19 93 10