Start

Råcksta Vällingby Närvårdsmottagning

Närvårdsmottagningen bedrivs i privat regi inom Praktikertjänst. Vi bedriver primärvård med läkar- och distriktssköterskemottagning, hemsjukvård och psykolog.

Välkommen att chatta med oss!

Du som patient kan enkelt komma i kontakt med oss via vår chatt. Tryck på den gröna knappen ovan "Mer information" så kommer du direkt till startsidan för detta!

Vaccin mot covid-19

Vaccination mot covid-19 kommer att genomföras successivt där olika målgrupper vaccineras vartefter vaccin blir tilllgängligt och för att göra mest nytta. Vem som erbjuds vaccin först styrs av nationella priorteringar och det går inte att ställa sig i någon kö för vaccinering.

Vi har nu påbörjat vaccinering av våra hemsjukvårdspatienter som ingår i fas 1.

Vi återkommer med information här på hemsidan så snart vi vet mer om när vi kan påbörja att vaccinera nästa målgrupp, fas 2 som är personer födda 65 +.

Hur kommer det att gå till när vaccinering kan påbörjas.

Vi kommer att ha förbokade tider för vaccinering som bokas via 1177 för dig som är 65 +. Det är denna målgrupp som vi först kommer att vaccinera. En länk till bokningen kommer att finnas här på vår hemsida. För att boka en tid via 1177 måste man ha ett mobilt Bank-id. Om du som patient saknar detta kan det vara ett bra tillfälle att skapa ett sådant redan nu.
Om du saknar mobilt-Bank-id och det inte är ett alternativ för dig kan du ringa till vår mottagning för att boka en tid för vaccinering.
Observera att inga tider ännu är bokningsbara.

Hur finner jag uppdaterad information.

  • Håll dig uppdaterad här via vår hemsida!

  • Ringer du till oss finns ett eget knappval att välja för att få uppdaterad information gällande vaccineringen. 08 - 87 02 61, knappval 9.

  • Vårdguiden 1177 kan du läsa mer information om vaccineringen.

/Senast uppdaterad 2021-02-26

 

Årets influensavaccination mot säsongsinfluensan

Vi har gott om vaccin kvar hos oss för dig som önskar vaccinera dig mot den årliga säsongsinfluensan. Hos oss kan du även få pneumokockvaccin mot lunginflammation.

Med anledning av covid-19 har vi i år förbokade tider för vaccinering.
Boka din tid via 1177, "Boka tid direkt"genom att klicka här, eller ring till vår mottagning på 08-87 02 61 och boka en tid.

Vi erbjuder kostnadsfri vaccination för patienter över 65 år och/eller tillhörande en riskgrupp. Vi försöker också att prioritera dessa patienter.Tillhör du inte ovanstående patientgrupp är kostnaden för vaccinationen 300 kr.

 

Vid akuta besvär kvällar och helger hänvisar vi till Brommaplans Husläkarjour

Observera! Med anledning av Covid-19 har husläkarjouren reducerat sin verksamhet vilket betyder att de inte kan ta emot patienter i samma utsträckning som tidigare. Telefon: 08-123 407 50.
Adress: Klädesvägen 12, Bromma. Öppettider: Mån- Fre 17:00 - 22:00. Lör - Sön 08:00-22:00.

Vid mycket akut besvär ring SOS alarm på telefon 112.