Aktuellt

Till alla 65 år och äldre som är listade hos oss

Till alla 65 år och äldre som är listade hos oss, har vi startat vår äldremottagning från och med mars 2024. Det innebär:

• Snabba läkartider, helst inom 2 veckor.

• Enklare telefonåtkomst via vår telefonväxel på 08–12 855 600.

• Kontinuitet - du blir listad hos en namngiven läkare som följer upp dina kroniska sjukdomar. Vid akuta och brådskande tillstånd som inte kan vänta i 2 veckor kan det hända att du träffar en annan läkare.

Moment Psykologi​

Vi kan med mycket stor glädje informera om att vi nu har möjlighet att erbjuda barn och ungdomspsykolog via Moment Psykologi​.

Första linjens psykiatri är en del av husläkarverksamheten sedan den första december år 2021.​Vår samarbetspartner Moment Psykologi erbjuder psykolog för barn och unga i åldern 6-17 år och deras föräldrar. Möjlighet till både fysiska och digitala besök.​

Kontakta Moment direkt själv eller få en remiss via din husläkare.​

Mer information finns på Moment Psykologis hemsida via följande länk: Rådgivning, behandling och utredning hos Moment Psykologi.

*Besöken är avgiftsfria, vanligt regiontaxa gäller för uteblivande/sena återbud.

Besöksadress:
Moment Psykologi
Drottninggatan 99 ,5 tr​ 

Vi har åter börjat med kontroller vid astma och KOL!

Vi har återstartat vår spirometrimottagning. Kravet är att du är fullvaccinerad mot covid-19 eller att du har haft genomgången covid-infektion. Välkommen att kontakta oss för tidbokning till sjuksköterska.