Välkommen till Brahehälsan i Löberöd

Obs!! P g a tidigare störningar i Region Skånes IT-system har vi tyvärr kvarstående långa köer i telefon och mitt PTJ och ökad handläggningstid p g a störningen. Vi kan bara beklaga detta och vi gör vårt bästa under rådande omständigheter. Vid urakuta besvär ring 112.

 

Välkommen till Brahehälsan i Löberöd

För att minimera risken för smittspridning ber vi dig att inte komma till vårdcentralen utan att kontakta oss först. Alla typer av besök ska fortsatt tidsbokas. Undantaget är drop-in provtagning mån - tors 07.30 - 08.30.Kom inte till vårdcentralen om du har infektionstecken så som t ex snuva, hosta, feber, halsont utan att ha fått en bokad tid först. Ta kontakt via telefon eller Mitt PTJ för tidsbokning. Det är inte möjligt att boka tider i receptionen. 

Mitt PTJ är öppet men handläggningstiderna är tyvärr längre än vanligt p g a hög belastning. Du kan även nå oss på telefon 0413-54 58 40. Är du äldre än 75 år kan du ringa oss på äldretelefonen 0413-54 58 75. 

Vaccination mot covid-19 och säsongsinfluensa

Nu går det att boka tid för påfyllnad av vaccin. Enklast är att själv logga in på 1177.se och boka en tid som passar dig. Om du inte har bank-id så går det bra att kontakta oss via telefon för att boka en tid.