Välkommen till Öregrunds Vårdcentral!

Välkommen till Öregrunds Vårdcentral!

Öregrunds Vårdcentral är från och med 1 december 2010 en privat versamhet inom Praktikertjänst AB. Vi har vårdavtal Region Uppsala, och våra patientavgifter är samma som i den offentliga vården.

Högkostnadskort och frikort gäller. Öregrunds vårdcentral är en liten vårdcentral med många möjligheter. Vi arbetar för god kvalitet och hög tillgänglighet. Mottagningen ligger på Rådhusgatan mitt i vackra Öregrund med utsikt mot havet.

Facebook logo.jpeg

Bild

 

 

Oregrunds_Vardcentral-Blue-Web.svg

Tidsbokning

AdobeStock_1768 2000x1000.jpeg

Tidsbokning

Vi använder sedan februari 2016 ett nytt bokningssystem där ambitionen är att man ska kunna höra av sig samma dag som man vill komma.

Ring till 0173-880-12 eller boka via 1177.

Läs mer

Barnavårdcentral

Bebis 2000x1000.jpeg

Barnhälsovård- BVC

Att bli förälder kan vara en stor omställning i livet. Barnavårdscentralens syfte är att ge råd och stöd i ditt föräldraskap och se att barnet utvecklas och mår bra. Vi erbjuder dig och ditt barn kostnadsfri hälsorådgivning och barnhälsovård med hög kvalitet.

Läs mer

Fysioterapeut

AdobeStock_2256 2000x1000.jpeg

Fysioterapeut

Hit kan du vända dig vid besvär från rygg, muskler, leder och skelett.

Du kan också söka för besvärande andning, neurologisk skada eller stressrelaterade besvär. 

Läs mer

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Mer om dokumentären