Lediga tjänster

Distriktssköterska

Arbetsuppgifter
Som distriktssköterska hos oss får du chansen att tillsammans med oss bidra till att utveckla primärvården nära patienten. Tjänsten innebär omvöxlande arbetsuppgifter med möjlighet till egen kompetensutveckling. Arbetsplatsen är positiv och utvecklande med tydligt patientfokus. Du kommer att arbeta med egen mottagning, delta i utskrivningsprocessen från slutenvården för våra mest sjuka äldre, digitala ärenden och telefonrådgivning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska och som har erfarenhet av att arbeta självständigt på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge hög medicinsk kvalité.

Extra meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med Cosmic Link.

Personliga egenskaper
Vi söker en positiv och engagerad kollega som kan komplettera vårt mottagningsteam. Vi värdesätter en god samarbetsförmåga, noggrannhet, engagemang, flexibilitet och ett glatt humör. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Datum för tillträde är flexibelt, du får gärna börja redan till sommaren men tillträdesdagen sätts till 2023-09-01 för att inte gå miste om sökanden som inte vill börja nytt arbete under sommarsäsongen.

Intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: 2023-09-01
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Öregrund
Kontakt: Carola Johansson, 0173-88011
Publicerat 2023-03-01
Sista ansökningsdag 2023-04-01

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och hur du ansöker. 

 

Kurator

Kurator

Arbetsuppgifter
Som kurator hos oss förväntas du utföra bedömning av psykisk ohälsa vad gäller exempelvis diagnos, behandlingsinsats, vårdnivå och hänvisning. Du har i detta uppdrag ett nära samarbete med vår psykolog. Kuratorn är ansvarig för psykologisk behandling vid lätt psykisk ohälsa samt kortvariga stödjande insatser för personer i kris och sorg. Det ingår även att ansvara för information, social rådgivning och samordning gällande samhällets olika aktörer. 

I uppdraget som rehabiliteringskoordinator ingår bland annat att tillsammans med läkare identifiera patienter som är i behov av koordinering av olika insatser i samband med att patienter är eller riskerar att bli sjukskrivna samt stötta återgång i arbete eller annan sysselsättning. 

Kvalifikationer
Vi söker gärna dig som: 

-    Har en socionomutbildning eller annan likvärdig utbildning.
-    Är utbildad KBT-terapeut, steg 1. 
-    Gärna har erfarenhet från hälso- och sjukvården samt tidigare arbete som kurator och/eller rehabkoordinator. 

Det är meriterande om du är legitimerad hälso- och sjukvårdskurator och/eller legitimerad psykoterapeut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Personliga egenskaper
Vi önskar anställa dig som känner dig trygg med att arbeta självständigt men också kan samarbeta med andra professioner både inom och utanför verksamheten och arbeta i team i både verksamhetsutveckling och kring enskilda patienter. Som person är du positiv, trygg och empatisk. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patientens behov i fokus. Du får gärna vara med och bidra med idéer kring hur vi kan fortsätta utveckla verksamheten, däribland hur vi kan arbeta vidare med preventiva insatser samt kvalitetssäkring av det arbete vi utför.  

Övrig information
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Öregrund
Län: Uppsala län
Kontakt: Carola Johansson, 0173-88011
Publicerat: 2023-05-11
Sista ansökningsdag: 2023-06-11

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och hur du ansöker