Start

 

Välkommen till Sotenäs Vårdcentral
Nu kan du även träffa oss online!

 

Förändringar på Sotenäs Vårdcentral. 

Hos oss på Sotenäs Vårdcentral blir det förändringar i läkargruppen som jag gärna vill informera er om. Eftersom jag lämnar  vårdcentralen den 31 juli är Anna Stubberöd sedan 1 juni vår nya verksamhetschef.

Som ersättare för mig har vi lyckats värva Daniel Jonsson. Daniel är erfaren specialistläkare i allmänmedicin och har arbetat på vårdcentraler i Ljungskile och Trollhättan. Vi är väldigt glada över att Daniel har valt att komma till oss och han passar mycket väl in i vårt team. Han börjar hos oss i slutet av juli och vi kan även i fortsättningen erbjuda er kontinuerliga och fasta läkarkontakter.

Som avgående verksamhetschef vill jag tacka för ert förtroende under alla år som har gått sedan Thord Svanberg och jag startade vårdcentralen i Hunnebostrand 2009. Det har varit händelserika och utvecklande år sedan dess och vår verksamhet har vuxit stadigt.

Speciellt glad är jag över alla personliga möten jag fått uppleva och att ni under alla år har rankat oss väldigt högt på de nationella patientenkäterna.

Jag är övertygad om att Sotenäs Vårdcentral kommer att utvecklas vidare i mina kollegors och hela personalens trygga och stabila händer.

/ Jobst Mailänder

 

Information om coronavirus - Covid19

Förkylningsbesvär? Undvik sociala kontakter där du riskerar att sprida smitta. Tänk särskilt på äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

De flesta som får covid-19 blir inte svårt sjuka och behöver inte kontakta vården.

Kontakta vården om något av följande stämmer:

  • Om du känner dig mycket sjuk.
  • Om du är över 80 år.
  • Om du arbetar inom vård och omsorg.

Om du behöver kontakta vården ring vårdcentralen eller 1177. Gå INTE direkt till en vårdmottagning!

Om du har allmänna frågor om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313 som är öppet dygnet runt eller läs Folkhälsomyndighetens frågor och svar.

Information in English about covid-19:https://www.folkhalsomyndigheten.se/the-public-health-agency-of-sweden/communicable-disease-control/covid-19/