Arbeta hos oss

På Stuvsta vårdcentral är vi idag drygt 60 anställda och har drygt 20 000 listande patienter. Yrkesgrupperna är läkare, psykologer, distriktssköterskor, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, undersköterskor, medicinska sekreterare, receptionister samt lokalvårdare.

Vårdcentralen är en del av Praktikertjänst och arbetar på uppdrag av Region Stockholm.

Som anställd hos oss jobbar du i ett bra arbetsklimat med god sammanhållning såväl inom som mellan respektive yrkesgrupp.

Ordinarie arbetstider är schemalagda till dagtid, måndag till fredag. Utanför ordinarie schemalagd tid förekommer (på frivillig basis!) även kvällsmottagning, måndag till torsdag, bemannad med läkare och distrikssköterska el. undersköterska.

Vi erbjuder våra anställda återkommande utbildningar och kontinuerlig kompetensutveckling.

 

Lediga tjänster:

2023-08-21

ALLMÄNLÄKARE

Nu när en av våra kollegor lämnar oss för andra utmaningar söker vi ny medarbetare för att bibehålla vår bemanning.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare på husläkarmottagning med bl.a. bokad mottagning, akut mottagning, videobesök och enstaka hembesök.

Kvalifikationer
Specialist i allmänmedicin/legitimerad läkare med intresse för allmänmedicin.
Handledarutbildning är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är öppen, trygg och flexibel som person, som tycker om att samarbeta och lösa problem i team. Vi välkomnar om du tar egna initiativ och är öppen för förbättringar i vårt arbetssätt som kan öka kvaliteten i vården.
Du är glad och positiv och kan bidra till bra stämning på jobbet eftersom vi lägger stor vikt på trivsel på arbetsplatsen.

Hoppas du känner dig tillräckligt nyfiken för att ta kontakt med oss. Vi vill att din ansökan består av ett CV samt gärna ett personligt brev. Ansökan kan skickas till:
mina.masoumzadeh@ptj.se
pierre.bergensand@ptj.se

Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Välkommen med din ansökan!