Vaccinationsgruppen

Verksamheten ingår inte i Praktikertjänst AB.

Telefon 08-5000 33 00
Drop-in Se www.sticka.se för aktuell info

Som en av de största vaccinationsverksamheterna i landet samarbetar vi sedan många år med ICA och med IKEA, och du har säkert sett någon av våra bussar utanför deras butiker och varuhus.

Förutom TBE-vaccinationer så medverkar vi i Landstingets kampanjer för influensa- och pneumokockvaccinationer, och ser även till att resenärer uppdaterar sitt skydd inför resor till utlandet. När du vistas i andra länder utsätter du dig för en ökad risk att smittas av sjukdomar som är ovanliga eller kanske inte ens existerar här i Sverige. Med en större kunskap om hur du undviker hälsorisker och med rätt vaccination kan du känna dig tryggare. Detta är något som vi kan hjälpa dig med.

Att vaccineras mot influensa är viktigt, särskilt för äldre och personer med kroniska sjukdomar, särskilt hjärt- och lungsjukdomar.

Vi tar gärna hand om företagspersonal eller större grupper som ska ut och resa eller skyddas mot influensa eller TBE. Tag kontakt med oss så ordnar vi tider samt vaccinerar mot faktura, antingen hos oss eller hos er.

Så oavsett om du behöver vaccineras mot influensa, TBE, erhålla reserelaterade vacciner, komplettera ditt grundskydd eller bara få allmänna råd avseende vaccinationer i allmänhet, så är du varmt välkommen till någon av våra mottagningar.

Vårt motto: När Ni kommer hit, så sticker vi!