Lediga jobb

Vi söker en KBT-terapeut
Vi söker dig som är socionom, psykiatrisjuksköterska eller med annan likvärdig utbildning. Du har minst en grundläggande utbildning i psykoterapi/KBT steg 1. Du behöver ha god vana av terapeutiskt behandlingsarbete och känna dig trygg i din yrkesroll. Erfarenhet från primärvård är meriterande.

Vi välkomnar en mångfald av kompetenser, ålder, etnicitet och personligheter och ser gärna att du vill kunna bidra med din kompetens till den övriga arbetsgruppen.

Hos oss erbjuds du ett varierande arbete med stora krav på professionellt ansvar, god social förmåga, gott bemötande och flexibilitet. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att möta och skapa ett förtroende med patienter med olika former av psykisk ohälsa, t.ex. kristillstånd, depressioner, ångest och stressrelaterade problem.
Som terapeut har du dagligen ett nära samarbete med samtliga yrkeskategorier på mottagningen och du har ansvar för mottagningen för psykisk ohälsa tillsammans med ditt team.

För att trivas hos oss och lyckas i rollen är du professionell och har förmåga att skapa förtroende hos våra patienter. Du agerar självständigt och trivs med eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att samarbeta.
Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete och en härlig samling medarbetare.
Medarbetare som trivs och visar ett stort engagemang är avgörande för vår framgång och utgör kärnan i vår verksamhet.

Vårdcentralen Centrum hittar du mitt i centrala Skövde mellan Kyrkparken och Resecentrum. Vi har cirka 8500 listade patienter. Vårdcentralen drivs i privat regi och är en del av Praktikertjänst AB.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid/deltid
Tillträde: Snarast enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2020-02-29

Låter det intressant? Vänligen inkom med CV, en kort presentation av dig själv, samt ditt löneanspråk. Vi behöver samtliga dessa uppgifter för att ta din ansökan i beaktning. Vi gör ett löpande urval och ser fram emot din ansökan så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan till mig Anna Ågärd, distriktssköterska/samordnare
Vårdcentralen Centrum
anna.maria.agard@ptj.se