Välkommen till Bjärreds vårdcentral

bjarred_bryggan_2.jpg

Välkommen till Bjärreds vårdcentral

Här på Bjärreds vårdcentral möter du våra verksamhetsansvariga Sofia Otterhag, Petra Ander och Ragnhild Tunehag tillsammans med personal. Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne och erbjuder allt ifrån barnavårdscentral till äldremottagning och vaccination. Hos oss får du en fast läkarkontakt och hög kontinuitet i dina besök. Vi har även en god tillgänglighet både över telefon och chatt, allt för att underlätta för dig som patient.

Om du har en bokad tid till oss för årskontroll eller annat, men har symtom likt influensa eller förkylning (till exempel rethosta, feber, andningssvårigheter) så ber vi dig vänligen att avboka tiden.

Lista dig digitalt

Lista dig digitalt


Vill du bli patient hos oss? Tryck på nedan knapp för att lista dig digitalt genom 1177.

Lista dig

Om oss

spänna muskler.jpeg

Om oss

Bjärreds vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården och en del av Praktikertjänst. Vår målsättning är att finnas där när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalitet. 

Läs mer här

Barnavårdcentral

bvc liten.jpg

Barnavårdscentral

Vi vill hälsa dig och din familj varmt välkomna till vår barnavårdscentral på Bjärreds vårdcentral. Hos oss får du som nybliven förälder råd och stöd i det som rör föräldraskapet. 

Läs mer här

Äldremottagning

äldremottagning.jpeg

Äldremottagning

Vår äldremottagning är specialiserad inom äldre och äldres behov av vård. Vi finns här för dig som är över 75 år och erbjuder råd i hälsofrågor och hjälper dig att hitta rätt vård och behandling.

Läs mer här

Mitt PTJ

Mitt PTJ startsida.png

Kontakta oss digitalt

Med vår tjänst Mitt PTJ kan du påbörja din kontakt med oss när du vill. Du kan chatta med oss och ifall du har behov av ett fysiskt besök så bokas ett på mottagningen åt dig.

Läs mer här

Tillsammans genom pandemin


Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst filmat, intervjuat och dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Syftet med filmen är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till inledningen av vaccinationsprogrammet våren 2021.

Mer om dokumentären