Bjärred vårdcentrals tre verksamhetsansvariga Sofia, Petra och Ragnhild

Sundets Läkargrupp blir Bjärreds vårdcentral

Sundets Läkargrupp blir Bjärreds vårdcentral

Tidigare Sundets Läkargrupp har fått tre nya verksamhetsansvariga, Sofia Otterhag, Petra Ander och Ragnhild Tunehag. Vi byter i samband med detta namn till Bjärreds vårdcentral. Vårdcentralen fortsätter dock att drivas i samma lokaler som innan. Välkommen! 

Om du har en bokad tid till oss för årskontroll eller annat, men har symtom likt influensa eller förkylning (till exempel rethosta, feber, andningssvårigheter) så ber vi dig vänligen att avboka tiden.

Om oss

Om oss

lite bild bryggan.jpg

Bjärreds vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården och en del av Praktikertjänst. Vår målsättning är att finnas där när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalitet. 

Läs mer här

Webbtidbokning

Webbtidbokning

AdobeStock_176870883.jpeg

Vi vill gärna göra det lättare för dig som patient. Därför finns det nu, med syfte att förbättra servicen till våra patienter, möjlighet att boka tid till sjukgymnast/fysioterapeut, BVC och laboratoriet via webbokning.

Läs mer här

Öppettider

Öppettider

   
Måndag 08.00-17.00
Tisdag 08.00-17.00
Onsdag 08.00-17.00
Torsdag 08.00-17.00
Fredag 08.00-17.00

 

 

Mitt PTJ

Mitt PTJ startsida.png

Tillsammans genom pandemin

Tillsammans genom pandemin

Under ett år har Praktikertjänst dokumenterat arbetet under pandemin ute på mottagningarna och kontoret. Filmens syfte är att lyfta medarbetarnas insatser och skildra en annorlunda vardag. Filmen tar avstamp i april 2020 och visar händelseförloppet fram till början av vaccinationsprogrammet våren 2021.