Välkommen till Bjärreds vårdcentral

bjarred_bryggan_2.jpg

Välkommen till Bjärreds vårdcentral

Här på Bjärreds vårdcentral möter du våra verksamhetsansvariga Sofia Otterhag, Petra Ander och Ragnhild Tunehag tillsammans med personal. Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne och erbjuder allt ifrån barnavårdscentral till äldremottagning och vaccination. Hos oss får du en fast läkarkontakt och hög kontinuitet i dina besök. Vi har även en god tillgänglighet både över telefon och chatt, allt för att underlätta för dig som patient.

Är du förkyld, har magsjuka eller är osäker på om du har symtom på någon smittsam sjukdom ber vi dig kontakta vårdcentralen minst ett dygn i förväg – men gärna tidigare, om det är möjligt. Du får då rådgivning kring om du ska genomföra ditt besök som planerat eller inte.

Lista dig digitalt

Lista dig digitalt


Vill du bli patient hos oss? Tryck på nedan knapp för att lista dig digitalt genom 1177.

Lista dig

Om oss

spänna muskler.jpeg

Om oss

Bjärreds vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården och en del av Praktikertjänst. Vår målsättning är att finnas där när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalitet. 

Läs mer här

Barnavårdcentral

bvc liten.jpg

Barnavårdscentral

Vi vill hälsa dig och din familj varmt välkomna till vår barnavårdscentral på Bjärreds vårdcentral. Hos oss får du som nybliven förälder råd och stöd i det som rör föräldraskapet. 

Läs mer här

Äldremottagning

äldremottagning.jpeg

Äldremottagning

Vår äldremottagning är specialiserad inom äldre och äldres behov av vård. Vi finns här för dig som är över 75 år och erbjuder råd i hälsofrågor och hjälper dig att hitta rätt vård och behandling.

Läs mer här

Mitt PTJ

Mitt PTJ startsida.png

Kontakta oss digitalt

Med vår tjänst Mitt PTJ kan du påbörja din kontakt med oss när du vill. Du kan chatta med oss och ifall du har behov av ett fysiskt besök så bokas ett på mottagningen åt dig.

Läs mer här