Välkommen till Läkargruppen Munka Ljungby!

 

Vårt journalsystem hos Region Skåne ligger nere för tillfället. Vi kan därför tyvärr inte hjälpa till att svara på ärenden i telefonväxeln mm. Ärendet är felanmält och Region Skåne arbetar på att lösa problemet. 

CORONAVIRUS

Har du symtom på luftvägsinfektion, exempelvis hosta, halsont, huvudvärk, snuva och/eller feber? GÅ INTE IN PÅ MOTTAGNINGEN - KONTAKTA OSS FÖR RÅDGIVNING.

Om du har ovannämnda symtom så ska du - oavsett om du varit i ett riskområde eller inte - avstå från att besöka mottagningen. Kontakta oss istället digitalt eller via telefon. Du kan också kontakta 1177 för ytterligare information.

Via 1177 får du hänvisning till eventuell provtagning.

Håll dig uppdaterad med den senaste informationen:

Folkhälsomyndigheten

1177

OBS! Från och med måndag 30/3 2020 är drop-in för provtagning stängd pga rådande Coronaepidemi. Vi kommer istället erbjuda bokade tider. Vid önskemål om provtagning var god ring 0431-431050 eller kontakta via vår digitala tjänst PTJ24 som du når här via hemsidan.

 Var du än befinner dig i livet, är en god hälsa grunden för det yttre och inre välmåendet. Men det finns tillfällen då du kan behöva lite hjälp – tillfällen då kroppen inte mår så bra. Då finns vi till hands – en lite personligare vårdcentral.

Nu kan du även träffa oss online!

Viktigt är att Om man tar kontakt via digital mottagning ej samtidigt tar kontakt telefonledes.