Om oss

Vår vårdcentral ligger i centrala Göteborg. Perfekt för dig som bor eller arbetar i Lorensberg, Gårda, Avenyn, Johanneberg och Vasastan.

Vid behov gör vi hembesök i vårt närområde. Har du en pågående utredning eller sjukskrivning avråder vi dig att byta vårdcentral under tiden. Om du listar dig hos oss och har en pågående medicinering, se till att ha recept för minst 3 månader, samt be din Vårdcentral skicka dina journaler till oss.

Specialistkompetenser

Astma-KOL

BVC (lillugglan)

Psykoterapeut

Diabetesmottagning

Rökavvänjning

Vårdsamordning

Psykosocialteam

Äldremottagning med minnesutredningar och hembesök

24 h blodtrycksmätning

Vi är ca 17 st medarbetar mottagningen. Vi strävar efter en god och säker vård. Vi arbetar hårt för att ge bra bemötande,ömsesidig respekt mellan vårdgivare och vårdtagare. 

Du kan få träffa läkare, sjuksköterska eller psykolog under utbildning då vi har ett samarbete med Göteborgs Universitet.

Verksamhetchef är Stina Kjellberg (stina.kjellberg@ptj.se)

Vår mottagning har funnits i Läkarhuset sedan 2003. Bland våra kolleger i Läkarhuset finns specialister inom hud, kirurgi, gynekologi, barnmedicin och psykiatri. Här finns också sjukgymnaster och tandläkare.

Läkarhuset, som ingår i Praktikertjänst AB, är centralt beläget vid Heden i Göteborg, nära till parkering och allmänna kommunikationer. Här har bedrivits kvalificerad vård inom olika specialiteter sedan 1968. Målsättningen är god kvalitet i vård och bemötande och enligt Praktikertjänst AB:s koncept bedrivs ett kontinuerligt kvalitetsarbete.