Hem

Välkommen till Vårdcentralen Läkarhuset

2022-01-18

Vi har driftstörning i vår växel/telefon, vilket gör att ni inte kan komma fram på vår telefon och vi kan inte ringa ut. Driftstörningen ligger hos Tele2. Tele2 arbetar med att åtgärda problemet. Ni kan ta kontakt med oss via vår digitala vårdtjänst, MITT PTJ. Start MITT PTJ HÄR.

. 2021-01-17

Alla 650 st självtest som vi fick i fredags är slut. Vi har ingen möjlighet att erbjuda PCR eller självtest i dagsläget pga av materialbrist.

 

2021-01-14

Utlämtning av självtest, Covid 19:
Måndag till Fredag kl 08,00-14,00 (ej röd dag).


Inlämtning av självtest, Covid 19:
Måndag till Fredag kl 08,00-14,00 (ej röd dag).

Självtestet hämtas/lämnas på Södra Vägen 27, utanför entren på Läkarhuset. Det står en vagn med hämta och lämna låda på. Gå ej in på Läkarhuset med symtom.

Vi ber er att ta ETT självtest per person så att så många som möjlighet kan testa sig. Hålla avstånd vid ankomst. Provtagningen är gratis. Var nog med att följa instruktionerna i självtestet.
I dagsläget tar det ca 5-8 dagar för att få provsvar.

2021-01-04

Vi har ett stort tryck på mottagningen och stor sjukfrånvaro hos personal vilket kan leda till längre väntetid för att komma till mottagningen och att tillgängligheten påverkas. Tacksam för er förståelse.

2021-11-29

Det är ett hård tryck på mottagningen och många som ringer oss. Tacksam om ni inte belastar vår telefon med vaccinationsbokningar eller frågor om vaccination. Tacksam för er förståelse.

 

***********************************************************************

Vårdcentralen Läkarhuset, är en del av Praktikertjänst AB, och vår mottagning ligger centralt vid Avenyn. Verksamhetschef är Gunilla Ackelid. Varmt välkommen!

Vårdcentralen Läkarhuset är stolta över att kunna erbjuda dig god tillgänglighet, stabil bemanning och hög kompetens. Vi är extra glada över att kunna erbjuda våra äldre patienter hjälp på vår äldremottagning och tror på kontinuitet. Välkomna!

Välkommen att lista dig hos oss!